Ce probleme a întâmpinat fiul Maiei Morgenstern. „Duce și greutatea, și binecuvântarea de a fi fiul ei”

Tudor Istodor, actor român de teatru, film și televiziune, este fiul actorului Claudiu Istodor și al actriței Maia Morgenstern, din căsătoria celor doi în perioada 1983-1999. În prezent, actorul are 39 de ani. A moștenit talentul actoricesc de la mama lui, însă a simțit presiunea celebrității părinților.

Claudiu Istodor recunoaște că fiul său a simțit presiunea celebrității părinților / foto: Instagram
Claudiu Istodor recunoaște că fiul său a simțit presiunea celebrității părinților / foto: Instagram

Născut la data de 24 mai 1984, în București, fiind un actor român de teatru, film și televiziune, Tudor Aaron Istodor are 39 de ani și și-a început cariera în acest domeniu după ce a absolvit Universitatea Națională de Teatru și Film Ion Luca Caragiale' în 2007. Le calcă pe urme părinților săi, actorul Claudiu Istodor și actrița Maia Morgenstern.

Tudor Istodor a fost unul dintre cei zece tineri actori europeni care au fost selectaţi pentru programul Shooting Stars, organizat de European Film Promotion (EFP). De asemenea, a avut numeroase apariții în piese de teatru și în filme. A jucat în piese scrise de mari dramaturgi cum ar fi Anton Cehov, Wiliam Shakespeare, Luigi Pirandello, David Mamet, Mario Diament, cât și producții precum: serialul TV „Băieți buni” (2005), „Examen” (2006) „Cu inima îndoită” (2006), „Hârtia va fi albastră” (2006), „Selfie 69” (2016) și multe altele.

Deși se bucură de un mare succes, tatăl său a recunoscut că băiatul a simțit presiunea celebrității părinților. Într-un interviu recent, Claudiu Istodor a mărturisit că fiul său a simțit presiunea numelui pe care îl poartă, dar că este, în același timp, și o binecuvântare.

„Tudor duce și greutatea, și binecuvântarea de a fi fiul ei”

„Sigur că a existat. Mai există probabil și acum, într-o mai mică măsură sigur, în mod special a numelui Maiei, care este una dintre cele mai importante actrițe din România și nu greșim dacă o punem și în galeria actrițelor din lumea largă. Dar Tudor duce și greutatea, și binecuvântarea de a fi fiul ei. El știe cum”, a declarat Claudiu Istodor, într-un interviu pentru VIVA.

De asemenea, marele actor mărturisește că este mândru de băiatul său și că i-a urmărit activitatea atât pe scenele de teatru, cât și rolurile din filme: „De Tudor sunt mândru în general, cum trăiește, cum se poartă cu lumea din jur, cum evoluează, ca om și în carieră. E un actor de o factură specială, rar în ziua de azi la noi. A trecut și trece prin etapele vârstelor și a carierei cu efort și cu bine. Și-a depășit multe neputințe, iar ăsta este unul dintre cele mai mari lucruri pe care le poate face un om cu el însuși. Sunt mândru nevoie mare (...)

Am văzut tot ce a făcut, în teatru sau film, cu o ultimă excepție, dar rezolv asta curând. Mă bucur atunci când e bine, mă întristez când nu e foarte bine, dar el are un simț critic, o sensibilitate artistică și bineînțeles putință de a repara, de a desăvârși rolul. Sigur, asta e valabil în teatru”, a mai spus Claudiu Istodor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net