Tudor Istodor, dezvăluiri din spatele camerelor. Ce se va întâmpla în serialul „Groapa”: „Când am citit scenariul, stăteam cu sufletul la gură”

Are un program încărcat, dar face față cu brio tuturor provocărilor din viața lui pentru că își adoră meseria. Tudor Istodor (39 de ani), fiul celebrei actrițe Maia Morgenstern, care joacă în serialul „Groapa”, producție mutată strategic de la PRO TV pe platforma VOYO, urmează să apară în al șaselea episod al serialului.

Cum se descurcă cu programul încărcat, și care a fost singurul inconvenient care l-a deranjat la filmări, Tudor Istodor ne-a povestit despre toate bucuriile care l-au cuprins și cum își așteaptă publicul la teatru.

Tudor, personajul tău, Vali, este tot mai surprinzător. Cât de provocator este pentru tine să-l interpretezi, având în vedere toate schimbările prin care trece?

Este o bucurie imensă să pot da viață acestui personaj. Pentru un actor, un personaj care are mai multe planuri, tot timpul e mană cerească! Totodată, mă bucur enorm că personajul meu se devoalează treptat, și dacă la început îți vine să-l acuzi, ajungi să-l înțelegi, să-i înțelegi motivele, reacțiile, ca apoi să-l urăști din nou, ca apoi să-l iubești, și tot așa.

Pe cât de provocatoare sunt scenele, pe atât de mult îți permit să interacționezi cu mulți dintre actorii din cast. E vreunul care te-a surprins dintre cei cu care nu mai jucasei până acum?

Spun cu mâna pe inimă că toată echipa care participă la acest proiect este implicată trup și suflet. Asta cred că e una din cele mai mari bucurii. Sigur, rezultatul e extrem de important, dar contează enorm procesul. Procesul de creație. M-au surprins plăcut toți oamenii cu care am interacționat, vin cu zâmbetul pe buze la filmare, și asta contează.

Cât de greu este pentru tine să alternezi perioada de filmări cu lansările de la teatru?

Nu e deloc greu. Îmi place enorm meseria mea, mă consider norocos că pot să fac teatru, acest serial, că pot să le fac în paralel, că am putut să scot o premieră nouă la teatru în timp ce filmam. Încerc să mă concentrez foarte tare pe ce am de făcut în acel moment: dacă filmez sunt acolo și doar acolo, trup și suflet, dacă sunt la teatru - sunt doar acolo.

Și că tot am vorbit de teatru, unde te mai putem vedea în această perioadă? Ce nu ar trebui să ratăm?

Ultima premieră la Teatrul Mic - “Ex” - un spectacol intim și o experiență teatrală minunată. Publicul stă la un metru de noi actorii, astfel încât, pentru două ore, actorii și publicul trăiesc o poveste extraordinară, care te pune pe gânduri și te emoționează. De altfel, mai am câteva spectacole pe care le joc cu o imensă plăcere la Teatrul Mic, teatrul unde sunt angajat. De asemenea, “Voyeur” la Teatrul de Artă București - o comedie-thriller american style - unul din spectacolele mele de suflet. La Teatrul Metropolis - “Dragostea durează 3 ani”, “Gaițele” - spectacol invitat la TNB, și multe altele. Postez pe Instagram de fiecare dată când am spectacol, deci stay tuned.

Urmează să vedem deja cel de-al șaselea episod din „Groapa”. Ne poți da câteva detalii despre ce vom mai vedea? Ce ne mai așteaptă în acest sezon?

Ohooo, și câte aș spune ! Dar mă abțin, nu vreau să vă stric surpriza. Surprizele! Și vor fi! Toate personajele se dezvoltă incredibil, și credeți-mă, eu când am citit scenariul, stăteam cu sufletul la gură să văd ce se întamplă, cum se rezolvă anumite situații cheie! Sper să fiți la fel de entuziasmați.

 Ai ajuns extrem de des în Giurgiu în această perioadă a filmărilor. Ai descoperit vreo zonă pe care nu o știai sau vreo atracție care te-a surprins în zonă?

Multe locuri minunate pentru secvențele pe care le-am avut de filmat. Nu știu dacă e un loc anume, dar cu siguranță vibe-ul locurilor ne-a ajutat mult pentru a reda atmosfera din serial. A, da - și ne-au ciuruit țânțarii mai rău decât ne-am ciuruit noi între noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net