Maia Morgestern joacă pe aceeaşi scenă cu fiul şi cu fiica ei mijlocie

Ultima actualizare:

  În piesa “Tangou final”, Maia Morgenstern o interpretează pe Valeria Duran, iar Tudor Istodor, pe Diego Goldstein
În piesa “Tangou final”, Maia Morgenstern o interpretează pe Valeria Duran, iar Tudor Istodor, pe Diego Goldstein

Aşchia nu sare departe de trunchi, spune un vechi proverb care se potriveşte de minune şi în cazul celebrei artiste Maia Morgestern. E fericită că fiul ei, Tudor Aaron Istodor, e deja un actor solicitat în numeroase filme, dar şi în piese de teatru. Iată însă că, de ceva vreme, şi Cabiria, fiica mijlocie a Maiei, cochetează cu scena.

Nu există mamă mai fericită decât Maia Morgestern (54 de ani), actriţa care a cucerit şi Hollywood-ul, după ce a interpretat magistrat rolul Fecioarei Maria, în pelicula „Patimile lui Hristos”, regizată Mel Gibson. Vedeta are trei copii, pe Tudor Aaron Istodor (32 de ani), fiul ei şi al actorului Claudiu Istodor, pe Eva Lea Cabiria,  şi pe mezina Ana Isadora. În timp ce Tudor şi-a clădit deja o carieră solidă de artist, iată că şi sora lui, Cabiria (17 ani), a fost distribuită în mai multe piese. Maia a avut prilejul să joace cu ambii moştenitori pe scena Teatrului Evreiesc, unde actriţa este şi manager.


  Maia alături de Cabiria, în “Mazl Tov... And Justice For All!”
Maia alături de Cabiria, în “Mazl Tov... And Justice For All!”

Cu Cabriria a apărut în piesa “Mazl Tov… And Justice For All!”, iar amândurora le-a dat replica în “De la Caragiale la Şalom Alehem”. Dar, Maia şi Tudor au mai fost pe acelaşi afiş şi în  “Hamlet”, „Tango Final”, “Tragedie dentară”, dar şi în filmul „Domnişoara Christina”: „Cred că am furat talent de la ambii părinţi. Şi încă fur ce-mi place, de la fiecare. Sunt personalităţi diferite, actori diferiţi, şi îi admir foarte mult. Presiunea am simţit-o când eram la început, apoi m-am relaxat şi mi-am văzut de treabă. Am o relaţie foarte bună cu amândoi, şi mă sfătuiesc cu ei pe meserie când am nevoie”, a declarat Tudor, în exclusivitate, pentru Click! 


  Filmul în care joacă Tudor Istodor va avea premiera pe 27 ianuarie
Filmul în care joacă Tudor Istodor va avea premiera pe 27 ianuarie

Mai nou,  a filmat pentru pelicula “Fixeur”, regizată de Adrian Sitaru, şi în care el joacă rolul unui stagiar care vrea să obţină un post de ziarist la Agenţia France Presse din Bucureşti. Pentru această interpretare, Tudor a câştigat, luna trecută, „Premiul pentru cel mai bun actor” şi o Menţiune Specială a Juriului în cadrul Les Arcs European Film Festival. În plus, e reprezentantul României la Festivalul de la Berlin în cadrul ”Shooting Stars”, fiind unul dintre cei 10 actori europeni ai momentului.

Florin Zamfirescu a fost cu ambii copii în telenovele

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Actorul Florin Zamfirescu (67 de ani) nu a avut prea des ocazia de a juca pe scena teatrului cu cei doi copii ai săi, Ştefana Samfira şi Vlad Zamfirescu (42 de ani). Însă a colaborat cu ei în câteva dintre telenovelele postului Acasă TV. Astfel că Florin şi Vlad Zamfirescu au fost colegi în serialul „Iubire ca în filme” (2006), iar în 2007 el şi Vlad au jucat în „Inimă de ţigan”. În 2009, Florin Zamfirescu şi fiica lui, Ştefana Samfira (38 de ani), au fost distribuiţi în telenovela „Aniela”.

Găitan n-a vrut ca fiica să-i calce pe urme

simeon stalpnicul png

Cunoscutul actor nu şi-a dorit vreodată ca fiica lui, Gloria Găitan (31 de ani), să-i calce pe urme şi să devină actriţă. Însă, cum tânăra a moştenit talentul tatălui său, Vladimir Găitan (69 de ani), iată că cei doi au şi jucat împreună: „Am jucat la debutul fiicei mele. N-am vrut să se facă actriţă pentru că situaţia materială a unui actor nu e foarte bună în România. Până la urmă am cedat pentru că am zis că trebuie să încerce. A fost partenera mea în piesa «Soare pentru doi»”, a povestit maestul într-o emisiune tv. El se mândreşte cu familia lui: “Mai am un fiu, Alexandru, plus doi nepoţi chirurgi eminenţi, unul plecat în Spania şi unul în Franţa”, a povestit actorul, pentru Click! 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu