Ce s-a ales de Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q. Cu ce se ocupă la 44 de ani

Florin Grozea (44 de ani), fost solist al trupei Hi-Q, formată în 1996, a devenit rapid un nume de referință în industrială din România, iar hituri precum „Gașca mea” au rămas în memoria publicului, fiind ascultată și în prezent la petrecerile nostalgicilor. În anul 2013, trupa s-a destrămat, cei trei membri au decis să o ia pe căi separate. Cu ce se ocupă acum Florin Grozea?

Cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q / foto: arhiva Click!
Cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q / foto: arhiva Click!

După destrămarea formației Hi-Q, când cei trei membri, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea au decis să o ia pe căi separate, cel din urmă și-a întemeiat o familie frumoasă și s-a dedicat afacerilor. Astfel că, pe lângă cariera muzicală de succes, artistul este un bărbat împlinit şi pe plan amoros. În anul 2011, s-a căsătorit cu Ioana, o domniță superbă din Timișoara. Cei doi sunt părinții a doi copilași minunați: Sasha și Raul.

Cu ce se ocupă acum Florin Grozea

Florin Grozea, născut pe 25 noiembrie 1979, a terminat cu 10 liceul, fiind olimpic la informatică, și a intrat la Automatică. Cu sumele câștigate pe urma muzicii, alături de Mihai Sturzu și Marius Moga, a fondat una dintre primele case de producție, unde aveau să se lanseze Smiley, O-Zone, dar și alte nume de referință ale muzicii autohtone.

Ajuns la vârsta de 44 de ani, artistul a revenit la tehnologie. Prin urmare, dacă Dana Nălbaru s-a dedicat familiei și și-a deschis o cofetărie, iar Mihai Sturzu a devenit pilot de aeronavă, artistul s-a întors la prima sa pasiune. Florin Grozea a fondat o agenție de influencer marketing când conceptul de „influencer” încă nu exista și a fost primul artist din România care și-a lansat un blog. Acum patru ani, a reunit cei mai relevanți influenceri din Moldova și Bugaria și a lansat MOCAPP, o platformă unde clienții de publicitate pot alege să își promoveze produsele în funcție de interesele lor.

Cu toate că artistul nu mai este în lumina reflectoarelor, iar fanii nu-l mai văd pe micul ecran, el continuă să își construiască o carieră solidă în domeniul tehnologiei și marketingului digital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net