Coșmar pentru cântăreața Rodica Crețu! Uite cum i-a dezmembrat mașina „mecanicul vedetelor”: „Am luat-o fără piese, pe platformă! Crescuse iarba în ea! Dacă o mai lăsam, rămânea doar caroseria!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Așa numitul „mecanic al vedetelor”, Dumitru Giti, patronul unui service auto din Ștefănești, a fost arestat, miercuri 4 septembrie, preventiv. Bărbatul este acuzat că a înșelat peste 20 de proprietari de mașini de lux, printre care maneliști celebri, influenceri și afaceriști de succes. Click! a luat legătura cu cântăreața de muzică populară Rodica Crețu, escrocată și păgubita și ea de „mecanicul vedetelor”. Iată prin ce coșmar a trecut femeia cu mașina familiei!

Dumitru Giti (39 de ani), supra-numit  „mecanicul vedetelor” a fost săltat, miercuri 4 septembrie, de mascați, pe numele bărbatului fiind dispusă măsura arestării preventive.

Nu mai puțin de 23 de persoane, printre care maneliști, oameni de afaceri, dar și influenceri cunoscuți au făcut plângeri penale în care îl acuză pe mecanicul de la service-ul auto din Ștefănești că i-ar fi escrocat și le-ar fi furat piesele de la autoturismele de lux, pe care aceștia le duseseră la reparat. 

Păgubiții au reclamat că mecanicul din Ștefănești ( Ilfov) obișnuia să încaseze fără factură sume mari de bani, mii de euro, pentru repararea bolizilor de lux.

Banii ar fi ajuns, de fapt, în propriile buzunare ale mecanicului, care nu doar că uita să mai repare mașinile, dar le-ar fi și dezmembrat, furând piesele. 

Cântăreața Rodica Crețu a făcut și ea plângere penală împotriva „mecanicului vedetelor”, care a păgubit-o cu 4000 de euro

Cântăreața de muzică populară Rodica  Crețu ne-a povestit cu lux de amănunte coșmarul prin care a trecut atunci când nepotul ei a dus un autoturism marca Mercedes la reparat, la  „mecanicul vedetelor” din Ștefănești. 

 „Nepotul meu aflase de acest mecanic de pe Internet, unde are un site foarte atrăgător și bine pus la punct. A dus Mercedes-ul la el la reparat, pentru că avea o problemă la motor. I-a dat 4000 de euro pe loc, banii jos, fără factură

Acesta i-a zis că, într-o săptămână, mașina va fi gata! Au trecut câteva luni și el tot amâna. Ne zicea că mai are mașini ale unor oameni importanți, că e și mașina  lui Becali acolo, și trebuie reparată. 

Ni s-a părut dubios și am mers la el la service să luăm mașina. Cum am ajuns, a început să urle la noi, să ne jignească și să ne înjure. 

Ne-am dus la Poliție să facem reclamație, plângere penală, dar nu s-a întâmplat nimic. Nu ne-a dat mașina, cred că avea pe cineva sus-pus care-l apăra, că Poliția nu a mișcat nici un deget atunci”, a povestit Rodica Crețu, în exclusivitate pentru Click!

 „Ne-am luat mașina dezmembrată, fără piese, crescuse iarba în ea!”

Când a văzut că gluma se îngroașă și că nu era chip să-și mai recupereze mașina nici după un an, cântăreața a făcut presiuni la primarul din localitatea Ștefănești, care a ajutat-o  până la urmă să-și ia bolidul de la service. 

Când a intrat în garaj și a dat cu ochii de mașină, femeia a avut un șoc. Automobilul de lux era dezmembrat și a trebuit scos afară din curte pe platformă. 

 „A fost ceva de noaptea minții! Mașina era dezmembrată, i-a furat piese din ea, crescuse iarba în ea! 

Dacă mai întârziam puțin mai găseam doar caroseria! Am scos-o de acolo pe platformă, tractată!

Nepotul meu a mai băgat 10 000 de euro în ea ca s-o repare. Deși am făcut plângere penală, cei 4000 de euro nu i-am mai văzut nici până în ziua de azi”, a mai declarat Rodica Crețu, în exclusivitate pentru Click!

Un alt păgubit al mecanicului din Ștefănești este afaceristul Cristian Bârsan, căruia Giti i-ar fi sechestrat un bolid în valoare de jumătate de milion de euro, pe motiv că omul de afaceri a refuzat să plătească o sumă imensă pentru o reparație total nereușită. 

Atelierul auto al lui Dumitru Giti a fost închis temporar de Poliție, pe poarta acestuia fiind lipit un afiș cu un anunț în acest sens. 

 „Mecanicul vedetelor” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ancheta aflându-se în plină desfășurare, la acest moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net