Ce sfaturi dă Andreea Bănică, după ce a învățat din greșeli. Artista, apariție de senzație în vacanța din Thailanda

Andreea Bănică (45 de ani) se bucură de o frumoasă escapadă de relaxare în cuplu, în Thailanda. Alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și de câțiva prieteni, cântăreața a reușit să își încarce bateriile, să facă plajă, să se plimbe și să facă, de ce nu, și puțin shopping!

Și pentru că a avut și ceva timp la dispoziție, Andreea Bănică s-a gândit să le povestească oamenilor sau femeilor care o urmăresc cum a învățat din greșeli și ce le recomandă acum celor care ar putea face ca ea.

„Îmi doream de mult timp o vacanță! Eram atât de obosită și stresată, încât nu mă mai mulțumea nimic. Voiam să evadez din cotidian, din aglomerația Bucureștiului care nu face decât să mă scurgă de energie. Voiam să dorm și să mă trezesc într-un loc sălbatic unde cred că într-o altă viață aș fi trăit. Sunt născută la mare, crescută la Eforie, învățată să merg pe nisip, să îl simt, să ajung seara la apus acasă, udă și cu părul răvășit, bronzată...mirosind a mare.

Faptul că a trebuit să mă mut în București cu tot cu viața mea, m-a privat de libertate! Abia aștept să vină vara, dar până atunci mai evadez când am ocazia. Vă las niște imagini aici, nu fac jurnale de călătorii, pentru că nu aș putea să mă relaxez așa cum îmi doresc. Experimentez locuri, mă bucur de ele și las aici din când în când amintiri frumoase pentru voi, ai mei!", a ținut să precizeze Andreea Bănică, direct din vacanță.

Și pentru că a adunat o întreagă experiență de viață, Andreea Bănică a mai adăugat: „Din experiența mea dau mai departe celor care vor să învețe câte ceva. Și eu la rândul meu am învățat de la alții și din greșeli", a mai spus vedeta.

„1. Chiar dacă ai încredere mare în cineva, păstrează întotdeauna ceva pentru tine!

2. Dacă vrei să construiești ceva măreț, pregătește-te să fii criticată!

3.Sănătatea mentală este mai importantă decât toată cariera

4. Vei deveni de neoprit când îți vei da seama ce poți face singură.

5. Să fii ok cu persoane care nu te plac, ele nu se plac pe ele

6. Poți întotdeauna să alegi să fii fericită indiferent ce se întâmplă în viața ta. A fi nefericită este o opțiune

7. Nu te stresa pentru lucruri asupra cărora nu ai controlul

8. Alege o direcție și fii sigură că vei fi înconjurată de oameni care vor să meargă pe același drum", sunt sfaturile pe care Andreea Bănică a ales să le dea mai departe pentru cei care au nevoie de ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net