Andreea Bănică are grijă de sănătatea ei! Ce vaccin și-a făcut vedeta! „Vai, câtă lume bolnavă!”

Pentru Andreea Bănică (45 de ani) este importantă prevenția. Vedeta și-a anunțat urmăritorii că și-a făcut vaccinul  anti-HPV și a primit diverse întrebări din partea femeilor care o urmăresc.

Am ajuns la medic să fac a doua doză de Gardasil, vaccin împotriva HPV. Mai am o doză și gata! Vai, câtă lume bolnavă!", a sunat postarea vedetei de rețelele de socializare.

Întrebată de curioși dacă a fost diagnosticată cu acest virus, cântăreața a răspuns că a optat să facă vaccinul preventiv și că i l-a administrat și fiicei sale, Sofia, urmând să-l facă și fiul ei atunci când va împlini vârsta de 11-12 ani.

Slavă cerului, nu! Îl fac preventiv, la recomandarea medicului! I-am făcut și Sofiei, urmează Noah, pe la 11-12 ani! Pentru grupa de vârstă 9-14 ani acest vaccin poate fi administrat conform unei scheme cu două doze. De asemenea, mai este posibilă administrarea și cu 3 doze, astfel: 0, 2, 6 luni. Pentru pacienții care au  15 ani sau mai mult, vaccinul trebuie administrat conform schemei cu 3 doze,  astfel: 0,2,6 luni", a mai spus Andreea Bănică atunci când i s-au pus mai multe întrebări despre HPV, pentru că nu toată lumea este atât de bine informată.

Vedeta s-a arătat îngrijorată de faptul că nu toate femeile cunosc importanța și pericolul acestei infecții, mai ales că a primit întrebarea „Ce înseamnă HPV?". 

Of, nu credeam că pot primi o astfel de întrebare. Mă îngrijorează că sunt femei care nu știu ce este HPV! Virusul papiloma uman (HPV = human papillomavirus) este un virus papilloma care infectează epiderma și membranele mucoase ale omului. HPV poate duce la cancer de cervix, vulvă, vagin, și anus la femei. La bărbați, poate duce la cancer de anus și pelvis", le-a mai explicat Andreea Bănică celor care nu cunosc încă detalii despre HPV.

Cele mai multe cazuri de cancer de col uterin sunt provocate de infecția persistența cu virusul  HPV - Human Papilloma Virus. În România se pare că circa 4.000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de col uterin.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net