Celia a aniversat 10 ani de căsnicie! Cât este de fericită artista: „Mă enervezi de îmi vine să nu te mai iubesc”

Celia (38 de ani) are o familie frumoasă și binecuvântată și se bucură din plin de ceea ce i-a dat Dumnezeu, chiar dacă a trecut prin unele încercări care au făcut-o o femeie și mai puternică acum.

Artista și soțul ei sunt părinți de doi copii, un băiețel foarte frumos pe nume Angelo Ioan, de 8 ani, și o fetiță, pe Sara Maria, de aproape 2 ani, cu care a avut o sarcină mai problematică, care i-a dat ceva bătăi de cap și emoții. Dar totul este bine în familia Celiei care zilele trecute  a sărbătorit alături de soțul și de familia ei 10 ani de căsnicie, la un superb castel din Hunedoara.

“În fața acestui Castel, în urmă cu 10 ani, eram proaspăt căsătoriți și fericiți. 

Fix în aceeași zi, după 10 ani priveam, savuram un pahar de vin împreună și ne aminteam de jurăminte, de visurile și de entuziasmul cu care am pășit împreună în viață. S-au scurs 10 ani de căsnicie, nu știu cum, dar lângă tine îmi doresc să fiu și peste 50 de ani de acum, chiar dacă uneori mă enervezi de îmi vine să nu te mai iubesc, la 5 minute după, te iubesc iar (râde).  Și uite așa s-a scurs un deceniu și altele vor mai veni, cu iubire și cu Dumnezeu înainte, căci El e temelia iubirii noastre și cine ne-ar putea birui?

Locația unde ne-am petrecut aniversarea de 10 ani de căsnicie este în Hunedoara. Trebuie să ajungi măcar o dată în viață aici!”, a povestit Celia, îndrăgostită până peste cap de soțul ei, Ardeli Ancuța, căruia nu mai contenește să îi facă declarații publice de dragoste.

Artista este extrem de îndrăgostită de soțul ei

Și pentru că și-a găsit jumătatea, frumoasa artistă își dorește să îmbătrânească frumos alături de soțul ei, care la rândul său o răsfață și o face să se simtă mereu în centrul atenției.

“Privesc aceste poze și știu că n-au trecut anii degeaba, am cea mai frumoasă familie datorită ție și îmi doresc ca următorii ani să fie presărați cu cele mai frumoase amintiri ale vieții! Toate alături de voi!!! 

Hai să ne facem viața frumoasă! Împreună până la final!!! Vă iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele!!! La mulți ani, iubire!”, i-a mai transmis Celia soțului său, mândră tare de familia lor frumoasă.

“Cu ei mă simt cea mai bogată! Incă nu realizez cum a trecut timpul și îmi  pare incredibil că eu sunt mama lor. Minunile mele cresc văzând cu ochii! (…) Una bucată femeie fericită vă urează un weekend minunat, plin de iubire și zâmbete!  Trimit iubire!”, a mai spus Celia, extrem de îndrăgostită de tot ce are lângă ea, familie, soț și copii, artista trăind la maxim cele mai frumoase clipe din viața ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net