Celia nu se dezlipește de fetița ei de 6 luni! Artista a avut probleme cu inima în timpul sarcinii

Celia (37 ani) are o familie frumoasă și doi copii de care este tare mândră, pe Angelo, băiețelul ei de 7 ani, și pe micuța Sara Maria, care a împlinit 6 luni acum câteva zile. Copiii Celiei seamănă foarte mult între ei, iar artista este o mămică fericită pentru că, în urma sacrificiilor pe care artista le-a făcut la a doua sarcină, fetița este sănătoasă. 

Celia este o mamică fericită și împlinită
Celia este o mamică fericită și împlinită

„Sara Maria noastră. Se împlinesc 6 luni de fericire, 6 luni de iubire. Ea e Binecuvântarea primită după rugăciunile spre Măicuța Domnului, toată un zâmbet și o fericire. După ani și ani de așteptări, am promis că atunci când o voi avea, îi va purta Numele. Ea e Maria mea! Binecuvântarea noastră Divină! „Nimic fără Dumnezeu“!, a scris Celia, emoționată.

Citește și: Celia a făcut o ședință foto spectaculoasă, în timpul sarcinii 

Celia a avut probleme cardiace, în timpul celei de-a doua sarcini

Artista, care s-a dedicat întru totul familie sale, a fost ușor panicată în cea de-a două sarcină pe care și-a dorit-o nespus. Nu a făcut doar Covid-19, ci a avut și probleme cu inima și a fost monitorizată pe tot parcursul acesteia la o clinică privată de la Timișoara, acolo unde locuiește vedeta.

În urmă cu ceva timp, Celia a găsit puterea despre a vorbi despre obstacolele pe care a trebuit să le depășească. 

„Puțini știu că în sarcină am avut parte de niște complicații cardiace care mi-au dat emoții. La unele mămici, se întâmplă ca sarcina să pună presiune pe inimă. Eu, în trimestrul 3, am ajuns să depășesc 9000 extrasistole pe zi. Dacă aritmiile nu mi-ar fi fost monitorizate constant puteam să dezvolt complicații și mai mari la inimă. Cu inima nu e de joacă, însă mulțumesc lui Dumnezeu pentru profesionalismul și atenția cu care am fost supravegheată în timpul sarcinii", a povestit Celia. 

Vezi și: Celia s-a confruntat cu probleme înainte de a naște 

Solista a menționat și care este motivul pentru care nu a mai plecat în Australia pentru a naște, așa cum plănuise inițial. 

„De ce nu am mai plecat în Australia să nasc? Pentru că m-am simțit aici pe cele mai bune mâini și m-am simțit în siguranță. Am adus pe lume o minune de fetiță și în continuare voi fi atentă să am grijă de inima mea, alegând să merg regulat la consult. Pe tatăl meu l-am pierdut datorită faptului că nu a știut că inima îi este bolnavă. Dacă ar fi mers să verifice, ar fi știut și probabil azi ar fi fost încă lângă noi. Așa că, nu pot decât să vă spun: aveți grijă de inima voastră, și la propriu și la figurat. E bine să luați măsuri din timp și să rezolvați problema înainte să se agraveze sau să fie prea târziu”, a dezvăluit Celia tuturor celor care o urmăresc, cântăreața ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net