Fiul lui Leo Iorga despre noua relație de dragoste a mamei: „Tata va rămâne pe primul loc în viața ei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A răsărit soarele și pe strada Paulei Iorga, soția regretatului rocker Leo Iorga! La trei ani după dispariția cântărețului, cea care i-a fost alături până în ultima clipă a reușit să-și refacă viața, iar „vinovat” de acest lucru este tocmai fiul ei. Click! are toate detaliile.

Soția marelui artist Leo Iorga și-a refăcut viața la sfatul fiului ei!

Paula Iorga și Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape șase luni, departe de ochii lumii. Pentru că această perioadă de iubire secretă le-a dovedit celor doi că se potrivesc de minune, Paula și Aurel au ales să își asume idila lor amoroasă și pe conturile de socializare.

Citește și: Paula, văduva lui Leo Iorga, apariție elegantă la un eveniment. "Îl visez mereu pe Leo, e o durere care nu se vindecă"

Contactat de Click!, Edy, fiul cel mare al Paulei și al regretatului Leo Iorga, ne-a dezvăluit că el a avut o discuție cu mama sa, între patru ochi, în care a sfătuit-o că este bine să își refacă viața personală, chiar dacă au trecut doar trei ani de la decesul cântărețului.

„Eu am încurajat-o de ceva vreme să își găsească pe cineva, pentru că are o vârstă care încă îi permite acest lucru și nu mi se pare în regulă să fiu atât de egoist, încât să aleg să își petreacă restul vieții singură.

Oricum, indiferent de situație, tata vă rămâne pe primul loc în viața ei, iar asta nu se schimbă. Cât despre alegerea partenerului actual nu o pot comenta pentru că n-ar fi corect din partea mea sau poate aș fi subiectiv, însă cred că e suficient de matură încât să își poată face singură alegerile și să și le asume”, a declarat Edy, fiul Paulei și al lui Leo Iorga, pentru Click!.

Iată și: Leo Iorga și-ar fi sărbătorit ziua de naștere luni! Mesajul dureros al soției regretatului artist

Edy Iorga a fost destul de reținut în a ne oferi multe detalii despre relația amoroasă pe care mama lui o are cu Aurel Dincă, însă a dorit să precizeze și faptul că este încântat de noul partener de viață al acesteia, asta după ce cei doi s-au cunoscut.

Paula Iorga, alături de Leo Iorga până la final!

Paula Iorga  a stat până în ultima clipă alături de soțul său. În ciuda problemelor de sănătate pe care artistul le avea, iar medicii nu-i mai dădeau vreo șansă, partenera de viață a regretatului cântăreț de muzică rock a luptat pentru ca bărbatul cu care era împreună de 30 de ani să supraviețuiască.

Nu rata nici: Exclusiv! Bătălie pe numele trupei Compact şi după moartea lui Leo Iorga

Totul a început în 2011, după ce medicii l-au diagnosticat cu cancer pulmonar. Prin urmare, în ultimii săi ani din viață, Leo Iorga i-a petrecut mai mult pe paturile de spital, ajungând până în Cuba pentru investigații.

Leo Iorga a fost un cântăreț român care a făcut parte din formații precum Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3 Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B. Acesta și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, mai exact în 1978, în calitate de toboșar la Liceul „Ioan Slavici”.

Vezi și: Fiul lui Leo Iorga, despre moartea tatălui său: «Decât să vezi că se chinuie, mai bine îl lași să plece»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net