Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan. E tot o cântăreaţă


    Lora şi Andreea Bălan fac schimb de voal şi buchetfoto: captură video
Lora şi Andreea Bălan fac schimb de voal şi buchetfoto: captură video

S-a chefuit până în zori la nunta Andreei Bălan. Cântăreaţa s-a căsătorit religios cu actorul George Burcea şi a făcut şi botezul micuţei Clara. Naşii mirilor au fost Aurelian Temişan şi soţia lui Monica Davidescu, petrecerea fiind o reuniune a artiştilor. Mulţi colegi de breaslă ai solistei, printre care şi colega ei de trupă Andreea Antonescu, i-au fost alăuri artistei în ziua cea mare.

Nunta Andreei Bălan și a lui George Burcea a fost una încărcată de emoție, având în vedere că cei doi au ales să unească două evenimente importante într-unul singur, nuntă şi botez în paradis. Astfel, nu au sărbătorit doar cununia religioasă, ci și creștinarea Clarei, fetița cea mică a cuplului. La finalul serii, Andreea Bălan a strâns pe ringul de dans fetele nemăritate pe care le-a provocat să se întreacă în prinderea buchetului.

Lora a prins buchetul la nunta Andreei Bălan
Lora a prins buchetul la nunta Andreei Bălan

Poziţionată în primul rând , chiar la mijloc, Lora s-a trezit cu florile în braţe, fiind felicitată de Andreea Bălan. A urmat scoaterea voalului de la protagonista serii şi aranjarea viitoarei mirese.

Lora a divorţat în urmă cu 5 ani

Aflată în mijlocul unei relaţii stabile cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu, Lora a primit cu bucurie voalul şi buchetul.Conforma tradiţiei, cântăreaţa ar urma la altar, ea mai fiind căsătorită în trecut. 

Lora a divorţat de Dan Badea în toamna lui 2014. cei doi au convenit de comun acord să pună capăt mariajului de doar doi ani în cabinetul notarial. Separarea a fost una anunţată, cântăreaţa declarând public că mariajul ei se afla pe butuci de mai mult timp. La ieşirea de la notar, aceasta a declarat că a pierdut un soţ, dar a câştigat un prieten pe viaţă.Dan Badea şi-a refăcut viaţa cu Mădălina, care i-a dăruit în urmă cu doar câzeva luni şi un băieţel. 

Citeşte şi:

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă la nunta din toamnă cu George Burcea

Ce rochiță de prințesă a purtat fiica Andreei Antonescu la nunta Andreei Bălan!

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png