Claudia Neghină şi-a botezat fetiţa. Micuța a avut trei nașe

Ultima actualizare:

    Claudia Neghină a făcut un botez discret și frumos pentru Sofiafoto: Instagram
Claudia Neghină a făcut un botez discret și frumos pentru Sofiafoto: Instagram

Celebrul model Claudia Neghină și-a botezat fetița, pe micuța Sofia, săptămăna trecută. Sofia a avut nu mai puțin de trei nașe la creștinare.

Claudia a devenit mamă pentru prima oară la 39 de ani! Este extrem de fericită în postura de mămică și spune că fetița i-a fost trimisă de tatăl ei, din Ceruri. Acesta și-a dorit foarte mult o nepoțică, dar n-a mai apucat să se bucure de acest dar.


    Claudia Neghinăfoto: Facebook
Claudia Neghinăfoto: Facebook

Claudia este convinsă că tatăl ei i-a trimis copilul. Claudia Neghină a botezat-o pe micuța Sofia la aproape cinci luni. Ceremonia a fost una fără pretenții, iar micuța a fost foarte cuminte când preotul a scufundat-o în cristelniță. Micuța Sofia a avut însă nu mai puțin de trei nașe la botez.


    Micuța a fost foarte cuminte în bisericăfoto: Instagram
Micuța a fost foarte cuminte în bisericăfoto: Instagram

Claudia Neghină: "Sofia a apărut fără nici un plan în viața mea"

„Când lași lucrurile să se întâmple de la sine…totul decurge minunat! Cam așa a fost de când am rămas însărcinată cu Sofia, pentru că a apărut fără nici un plan în viața mea și este cel mai frumos lucru la care nici măcar nu aș fi visat! M-a învățat că viața este minunată atunci când încetezi să-ți mai faci planuri și când te bucuri de prezent! Cam așa a fost și creștinarea minunii mele, fără nimic programat, fără pretenții, doar mult suflet și multe zâmbete din partea tuturor! Și de data aceasta tot Sofia, extrasenzorială fiind încă din burtica mea, și-a ales nașa, Madalina Lazu (plus încă 2 nașe)”, a anunțat Claudia pe pagina sa de Facebook, unde a postat și fotografii de la ceremonie. Claudia a anunțat că este însărcinată pe când era însărcinată în șase luni. Modelul a făcut anunțul chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani

image
image
image
image
image
image
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg