Colaborare-șoc pentru „puștiul-minune” David Dobrincu. „Super-eroii în uniformă ne așteaptă”

Mai este puțin până la 1 Iunie, Ziua Copiilor, însă David Dobrincu, puștiul-minune, are o invitație specială pentru 31 mai. Micul artist are o colaborare cu... Ministerul Afacerilor Interne!

David Dobrincu are multe proiecte interesante
David Dobrincu are multe proiecte interesante

Nu e copil care să nu-și doresacă măcar o dată să fie polițist sau pompier! Iată că puștiul de la ”Vorbește lumea”, care cântă, dansează, joacă în seriale și pune voci în filme are o invitație pentru toate vârstele. Pentru că David Dobrincu a descoperit că poate vizita Ministerul Afacerilor Interne, a postat următorul mesaj pe paginile lui de socializare în care îi invită și pe alții să vină la sediul ministerului.

În vizită la super-eroii în uniformă

”Dragi copii, părinți și bunici. Vă invit miercuri, pe 31 mai, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia Zilei Porților Deschise pentru Copii pentru a sărbători împreună “Ziua Copilului”. Oficial, porțile ministerului din Piața Revoluției, nr. 1A, se deschid la ora 8:30. Vom avea o zi destul de aglomerată!

David Dobrincu în fața Ministerului Afacerilor Interne
David Dobrincu în fața Ministerului Afacerilor Interne

Dar vom avea ocazia să înțelegem mai multe despre misiunile super-eroilor în uniformă, de la polițiștii care prind hoții sau pe care îi întâlniți pe stradă sau în intersecții, pompierii care sting incendiile, personalul SMURD care acordă ajutor medical, jandarmii care sunt în misiune la concerte sau meciuri de fotbal sau polițiști de frontieră de la granița țării, pe care îi întâlnim atunci când suntem plecați în vacanță. Vom putea vedea zeci de mașini, unele de colecție, altele noi-nouțe, albe, albastre sau roșii, mari și mici, cu girofare și sirene, chiar motociclete și un elicopter.

David Dobrincu în față Ministerului Afacerilor Interne
David Dobrincu în față Ministerului Afacerilor Interne

Vă puteți urca în toate și chiar puteți să vedeți cum funcționează girofarele. Lângă fiecare autospecială veți găsi oameni în uniformă, care vă vor povesti ce fac ei la serviciu, cum se folosesc și la ce trebuie toate echipamentele și dispozitivele pe care le au asupra lor. Vă mai așteaptă un ghișeu unde veți primi un document de identitate cu personaje animate, o cabină fotografică unde se vor realiza legitimații de “agent anticorupție - 1 Iunie” , cu fotografia voastră, va fi un stand unde se vor emite cărți de identitate pentru voi și permise de conducere indiferent de vârsta voastră, care vor semna foarte mult cu cele reale.

David Dobrincu în față Ministerului Afacerilor Interne
David Dobrincu în față Ministerului Afacerilor Interne

Pentru că nicio aniversare nu este fără cadouri, de la petrecerea organizată la Ministerul Afacerilor Interne veți pleca cu orare/semne de carte, baloane și pixuri inscripționate, creioane, stegulețe, șepci, agende mici, puzzle-uri. Vă veți întâlni cu Disney și veți avea ocazia să vedeți cum se folosește pistolul radar de măsurare a vitezei autovehiculelor. Tot aici, veți putea folosi ochelari care stimulează efectul vizual al consumului de alcool sau droguri! Împreuna cu cele 15 structuri MAI, vă așteptăm cu mare drag, cu promisiunea că surprizele nu se opresc aici!”, a povestit David pe pagina lui. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net