Cornel Palade, un tată fericit! Fiica lui, Ada, s-a întors acasă! "Noi am vrut-o aproape, am tras mereu să se întoarcă acasă!"

#Exclusiv Click!

Cornel Palade (71 de ani) are un motiv de fericire: fiica lui Ada, de 35 de ani, s-a întors acasă după mai bine de 3 ani petrecuți la Londra.

Ea studia la Londra, la o  prestigioasă universitate din Anglia, iar părinții ei se topeau de dorul fiicei lor. Ada are o relație specială cu tatăl său, Cornel Palade, cei doi au participat împreună la  America Express, și au proiecte muzicale noi de suflet, pe care urmează să le lanseze în curând.

Cornel Palade și fiica lui, Ada, cânta împreună o piesă emoționantă, "Dacă n-aș iubi", iar la înregistrări fata lui își privește tatăl cu ochii în lacrimi și cu multă admirație.

"Fiica mea s-a întors de la Londra în luna august. Avem proiecte aici și e greu departe de casă. Noi am vrut-o aproape, am tras mereu să se întoarcă acasă. Ea acolo, noi aici, o femeie singură, departe, e complicat!", ne-a mărturisit Cornel Palade, exclusiv pentru Click!

Este "Bruce Lee" în comedia Transilvanian Ninja

Cornel Palade a fost invitat să joace în noua comedie românească produsă de Alin Panc și Vărul Săndel, "Transilvanian Ninja", filmul în care debutează ca actor și Puya. Palade are un rol de instructor de karate și este extrem de comic, mai ales când își face freza și își strânge o codiță minusculă în vârful capului.

"Sunt un instructor, un țăran care a făcut karate la viața lui (râde), trăiește într-un sat din Ardeal. Mă numesc Bruce Lee. Filmul e o comedie. Vin unii la mine să îi învăț să se bată dar nu întrunesc condițiile necesare, așa că nu mă ocup de ei. Am două fete, una dintre ele  este curtată, e curtată și a doua, e o poveste de dragoste cu un poștaș care vrea să se căsătorească. Îl urmăresc niște băieți  care vor să-l bată, viața dintr-un sat românesc din zilele noastre. "Transilvanian Ninja" este o comedie foarte interesantă și cred că merită văzută, îți oferă  posibilitatea să vii să te relaxezi, să te desprinzi de cele  zilnice și să vezi un film românesc, cu actori faini", ne-a povestit Cornel Palade care s-a distrat copios pe platourile de filmare.

"Puya este debutant în film"

"Mai stăteam seară la o poveste, la o bericică, la o discuție. În general actorii stau în priză și se gândesc la ce au de făcut pentru că altfel ieși din stare și  asta nu e bine, se vede. Puya este debutant în film, nu știu cum a jucat pentru că nu ne-am întâlnit, nu am o relație în film cu el. Eu am avut două zile de filmări, mi-am filmat bucățica mea, cu Diana Matei și cu fata cealaltă, cu Alin Panc și cu  Vărul Săndel. În paralel, am destule proiecte în zona de muzică, și împreună cu fiica mea, și cu domnul Țociu. Mâine filmez la iUmor, turnee în țară, azi dimineață m-am întors de la Timișoara, am fost cu domnul Romică Țociu, la Festivalul Ceaunelor.  A fost foarte frumos! Ne leagă o prietenie bună, suntem prieteni de peste 35 de ani!", ne-a declarat puțin mai devreme celebrul actor Cornel Palade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mihai Traistariu
Banner Alin Simoiu
banner theo rose png
fiica ralucai moianu jpg
Nadia Comaneci jpg
dan tufaru jpg
banner gabriela cristea png
anca turcasiu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net