Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani. A avut o apariție de senzație la un eveniment din Capitală

Natalia Guberna, una dintre cele mai bune soliste pe care le-a dat muzica uşoară românească, cea care făcea valuri în anii ’80 cu slagăre, a rămas o prezență captivantă, exact ca în tinerețe. Recent, artista a participat la un eveniment de tip gală, în Capitală, și a atras toate privirile. Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani?

Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani / foto: arhiva Click!
Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani / foto: arhiva Click!

Natalia Guberna s-a numărat printre cele mai faimoase cântărețe de muzică ușoară din anii ’80 și a reușit să cucerească o mulțime de români atât prin frumusețea ei, cât și prin melodiile sale. Sâmbătă, 3 august, supranumita „Regina șlagărelor” a fost prezentă la un eveniment din București. Mai exact, la Niko Palace, care a găzduit Elite Hub Awards, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră. Extrem de elegantă, artista a interpretat, la final, două melodii care făceau furori în urmă cu 40 de ani.

Cum arată Natalia Guberna la 66 de ani

De asemenea, a invitat pe scenă câteva vedete prezente la gală, transformând totul într-un spectacol de zile mari. La vârsta de 66 de ani, Natalia Guberna pare neschimbată, nu și-a pierdut din farmecul care a consacrat-o, dovedind că frumusețea vine din interior și nu cunoaște vârstă. Ce e drept, arată cu cel puțin zece mai tânără.

Zâmbitoare și cu atitudinea ei pozitivă, ca de obicei, a atras toate privirile și acum, la 66 de ani. La gală au mai fost prezente numeroase personalități, care au fost distinse cu premii pentru realizările lor, precum Iuliana Marciuc, Sonia Trifan, Ovidiu Lipan Țăndărică, Radu Groza, surorile Galeriu, Beatrice Cioacă și Ruxandra Galeriu, Medana și Alin Oprea, Lorraine și Marian Baicu, Marius Gălan, Gabriella Nastas, Kamara Ghedi, care a venit și cu Leon.

„Stăpâna șlagărelor” făcea furori în anii 1980

Vocea ei superbă, dar și frumusețea fizică, i-a adus Nataliei Guberna celebritatea în anii 1980. Era o prezenţă permanentă în emisiunile TVR, înainte de 1989, iar de pe afişele spectacolelor era nelipsită. A fost perioada ei de glorie, alături de trupa Trio Expres. Din păcate, însă, după Revoluție, avea să dispară, încet-încet, din peisajul muzical, ca majoritatea interpreţilor din generaţia ei de altfel.

De asemenea, deși pe plan profesional a bifat succes după succes, artista nu a avut același noroc și pe plan sentimental. A avut mai multe relații, însă nu s-a căsătorit și nu a avut nici copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net