Mihai Onilă, eveniment inedit în familie! Nuntă doar în doi. "Suntem amândoi preoți Melchisedec!"

#Exclusiv Click!

Mihai Onilă (53 de ani) surprinde din nou! A făcut nuntă în doi! După ce s-a căsătorit civil acum 3 ani în Belgia, cu aleasa lui, Laura, cei doi soți, mutându-se între timp din nou în România, se gândeau să facă nuntă și în țară, la București.

S-a întâmplat însă anul acesta, pe 19 martie, dar a fost un eveniment mai inedit și s-a desfășurat doar în doi, între el și soția sa.

Momentul a fost unul foarte simplu și plin de încărcătură emoțională pentru amândoi, atât Laura cât și Mihai, și au făcut-o în stilul lor caracteristic. Sunt terapeuți și preoți  Melchisedec și au decis că așa e cel mai frumos și unic pentru ei, așa încât nu au simțit nevoia să mai meargă la biserică.

"Suntem foarte bine, am tot fost plecați în vacanțe, ba la munte, ba la mare, ba în Moldova, pe la mănăstiri. Nunta am făcut-o într-un alt fel decât se practică acum, unul foarte simplu și foarte sincer: noi doi, față în față, ne-am făcut niște promisiuni și apoi am mâncat și ne-am distrat!", ne-a mărturisit Mihai Onilă exclusiv pentru Click!"S-a întâmplat în România! Repet, nunta sau cununia noastră a fost făcută cu și de noi doi! A fost aici în București, pe 19 martie. Coincide cu data căsătoriei din Belgia care a avut loc pe aceeași dată, acum 3 ani.  Nu am mers la biserică, am hotărât că sinceritatea este mai importantă decât niște vorbe spuse de un preot. Noi suntem amândoi preoți Melchisedec", ne-a mai povestit artistul și terapeutul Mihai Onilă care de patru ani și-a găsit liniștea în brațele soției sale, Laura, cei doi având aceleași preocupări și plăceri împreună.

În 2008 a devenit preot Melchisedec 

Mihai Onilă, terapeut la bază, ca și soția lui, a făcut împreună cu Laura Onilă un curs de inițieri și hirotonisire în Ordinul lui Melchisedec. Artistul ne-a povestit pentru Click! în ce constă acest lucru.

"Eu sunt preot Melchisedec din anul 2008, dacă îmi aduc aminte bine. Preoția lui Melchisedec, care este scrisă și în Biblie, este preoția cu care a fost și Iisus Christos hirotonit, iar această preoție constă într-o singură frază: "Eu sunt cel ce sunt!". În rest, în cadrul preoției fiecare preot face ceea ce simte să facă. De exemplu, să se roage pentru alții în slujbele lui, să binecuvânteze mâncarea și oamenii...", ne-a lămurit artistul și terapeutul, interesat de spiritualitate, echilibru și vindecarea cu lumină prin terapii Reiki, pe care le practică cu succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net