Cum se împacă Mihai Onilă cu soția atunci când se ceartă, ca să nu adoarmă supărați: „Seara, în pat..."

#Exclusiv Click!

Sunt de 4 ani împreună și recent și-au făcut singuri ceremonia de nuntă însă în relația lor nu este mereu numai lapte și miere.

Am aflat de la Mihai Onilă și soția lui cum se împacă atunci când mai intervin diverse certuri în cuplu.

„Noi ne iubim și ne înțelegem tot timpul. Ne mai certăm uneori, dar foarte rar. El vorbește, eu tac sau când vorbesc eu, el tace. Ma împacă cu dragoste. Noi avem o regulă încă de la început. Niciodată nu ne culcăm supărați. Chiar dacă avem ziua o discuție, seara, în pat, am uitat de ea", a dat din casă Laura Onilă.

"Sinceritatea este mai importantă decât niște vorbe"

În luna august, Mihai Onilă ne povestea exclusiv pentru Click! faptul că el și soția sa și-au făcut singuri ceremonia de nuntă, fără să meargă la biserică sau să ceară ajutorului vreunui preot pentru că ei doi au devenit preoți Melchisedec.

"S-a întâmplat în România! Repet, nunta sau cununia noastră a fost făcută cu și de noi doi! A fost aici în București, pe 19 martie. Coincide cu data căsătoriei din Belgia care a avut loc pe aceeași dată, acum 3 ani.  Nu am mers la biserică, am hotărât că sinceritatea este mai importantă decât niște vorbe spuse de un preot. Noi suntem amândoi preoți Melchisedec", ne-a povestit atunci artistul și terapeutul Mihai Onilă care de patru ani și-a găsit liniștea în brațele soției sale, Laura, cei doi având aceleași preocupări și plăceri împreună.

"Biserica e trupul nostru"

Întrebați dacă mai trec totuși sau nu pe la biserică, soția artistului, Laura Onilă, ne-a mărturisit că nu au renunțat definitiv la a păși în casa Domnului.

"E vorba despre influența fizică și benefică pe care vrem să o dăm tuturor și să o împrăștiem pentru a fi cu toții bine! Iisus Hristos a fost preot Melchisedec, iar eu sunt preot Melchisedec, am fost hirotonisit",  mai completat Mihai Onilă iar soția lui, Laura, îl susține pe deplin. 

"El m-a inițiat acum 4 ani.  Biserica e trupul nostru. Mai mergem la mănăstiri, trecem și pe la biserici, ne mai luăm niște materiale. Mie îmi place să îmi iau tot felul de tămâie, de cărbuni, sunt înnebunită după ele", ne-a spus și soția fostului membru al trupei Axxa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nea marin varciu jpg
delia budeanu jpg
andreea raicu mama instagram jpg
cantareata preferata a lui ceausesuc jpg
delia budeanu jpg
ozana barabancea jpg
andreea balan si andreea antonescu 1 logo webp
mihai bendeac theo rose instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net