Imagini inexplicabile surprinse în timpul nopții, la ora 00:31, într-o biserică din Iași. Camerele de supraveghere au capturat totul: „Era înalt, brunet și slab”

Ultima actualizare:

Scene stranii și inexplicabile au fost surprinse într-o biserică din Iași, în noaptea de 13 august 2021, când camerele de supraveghere au capturat o siluetă misterioasă după miezul nopții. În jurul orei 00:31, alarma locașului de cult s-a declanșat, iar preotul paroh al Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” a sesizat imediat poliția. În același timp, un echipaj al firmei de pază Gip Security a intervenit la fața locului.

Biserică.
Biserică.

Persoană suspectă în interiorul bisericii

La scurt timp după declanșarea alarmei, preotul a observat, prin intermediul aplicației de supraveghere video instalată pe telefonul său, o persoană suspectă în interiorul bisericii. Polițiștii sosiți la fața locului, împreună cu agenții de pază, au descoperit un individ de sex masculin, brunet, înalt și slab, care pătrunsese în incintă și era rănit la mână și la cap, după ce căzuse în momentul pătrunderii prin fereastră.

Acesta era înalt, brunet, slab și prezenta o plagă la mână, și acuza o lovitură la cap, cel mai probabil, de la momentul când s-a dat jos de pe fereastră”, a spus preotul, pentru Bzi.ro.

Tentativa de furt.

La ora 01:00, preotul a sunat la 112, iar poliția a venit să investigheze incidentul. Agenții de pază au fost nevoiți să sară gardul bisericii deoarece poarta era încuiată. După ce au făcut verificări în jurul clădirii, au observat geamuri întredeschise, iar înăuntru au descoperit bărbatul rănit. În fața anchetatorilor, acesta a recunoscut că, fiind sub influența alcoolului și pe fondul unui conflict cu un vecin, s-a urcat pe fereastră și a pătruns în biserică, unde a căzut și s-a rănit.

Bărbatul a declarat că nu intenționa să fure inițial, dar, din cauza stării în care se afla, a decis să intre în clădirea bisericii. Din fericire, din biserică nu a fost sustras nimic.

Bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare

Zilele trecute, individul a fost condamnat de către judecători la un an de închisoare pentru tentativă de furt calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net