Cum se înțeleg Denisa Nechifor și Rania, fiica sa și a lui Adrian Cristea. Ce îi este interzis cu desăvârșire adolescentei: „Unele lucruri nu are voie să..”

#Exclusiv Click!

Denisa Nechifor (40 de ani) și fiica ei de 16 ani, Rania, sunt ca două surori. Mama și fiica se completează reciproc și se înțeleg de minune.

Merg împreună în vacanțe prelungite, ca fetele, și se răsfață cu lucruri scumpe și frumoase, dar Rania nu are voie să poarte gențile de firmă din garderoba mamei sale.

Chiar dacă fiica femeii de afaceri este o privilegiată, pentru că mămica ei o poate sfătui mereu din punct de vedere vestimentar, și are oportunitatea de a îmbrăca diverse haine de designeri, Rania, fiica lui Adrian Cristea, nu exagerează.

„Dumnezeu mi-a dat mai mult decât aș fi crezut că voi avea!"

Cum e pentru Denisa Nechifor să aibă o fată așa frumoasă, adolescentă, femeia de afaceri ne-a povestit pentru Click!

„Este minunat, în primul rând, fiica mea seamănă cu mine. Este și isteață! Cred că mi-a dat Dumnezeu mai mult decât aș fi crezut că voi avea!", spune aceasta.

La rândul său, fiica Denisei Nechifor, Rania, își adoră mama pentru că are foarte multe de învățat de la ea. La împlinirea celor 16 ani pe care i-a făcut recent, Rania a fost chiar în centrul atenției și a primit numai cadouri frumoase.

Iar pentru că Denisa Nechifor stă bine la capitolul genți, haine și pantofi, fiica ei este din nou norocoasă deoarece are mereu ce să poarte ,chiar și atunci când împrumută diverse piese vestimentare de la cea care i-a dat viață.

Mama chiar știe să facă cadouri frumoase. Chiar simt că suntem ca două surori, nu fiică și mamă. Mai are și lucrurile ei, dar noi, în general, suntem surori, ne spunem orice.  De la mama din garderobă împrumut tot! Noi avem un stil asemănător, dar ea se îmbracă și ca o doamnă, îmi plac gențile ei. Nu aș putea să port hainele ei foarte mult", ne-a povestit și Rania, care tocmai a împlinit 16 ani.

„Unele lucruri nu are voie să le ia pentru că nu sunt pentru vârsta ei"

Denisa Nechifor e de părere că adolescenții se pot îmbrăca frumos și cu haine mai ieftine, nu neapărat de branduri, așa că nu o lasă pe Rania să poarte prea multe haine de firmă din garderoba ei, însă o învață cum le poate asorta astfel încât să fie mereu îmbrăcată cu gust.

„Unele lucruri nu are voie să le ia pentru că nu sunt pentru vârsta ei, fără prea multe lucruri de brand la vârsta aceasta pentru că nu este cazul. Un hanorac, o pereche de încălțări, o gentuță, pentru că aveam posibilitatea, da, dar copiii, și din punctul meu de vedere adolescenții, pentru că Rania are 16 ani acum, sunt ok și cu pulover de 40 de euro. Nu trebuie să fie de sus până jos îmbrăcat sau îmbrăcați cu branduri. Nu o las cu anumite chestii vestimentare sau bijuterii scumpe", ne-a mai mărturisit Denisa Nechifor, despre fiica pe care o are cu Adrian Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
image
actualitate.net
image
actualitate.net