Cum se înțelege, de fapt, Mihai Petre cu foștii colegi din televiziune de la Pro TV, dar și cu cei de la Antena 1. A rupt tăcerea și a spus lucrurilor pe nume

Mihai Petre, unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi și oameni de televiziune din România, vorbește despre satisfacțiile aduse de meseria care l-a consacrat. Juratul emisiunii „Te cunosc de undeva” a vorbit despre conexiunile pe care și le-a format cu noii colegi de la Antena 1, mărturisind totodată în ce relații a rămas cu cei de la Pro TV. 

Mihai Petre, despre PRO TV și Antena 1 / foto: colaj Click!
Mihai Petre, despre PRO TV și Antena 1 / foto: colaj Click!

Ajuns la vârsta de 45 de ani, Mihai Petre știe că dansul a fost singurul lucru care i-a adus fericire și împlinire nu doar pe plan profesional, ci și personal. Și-a întâlnit partenera, pe Elwira Petre, tot prin intermediul dansului, și împreună au două fetițe minunate. 

Mihai Petre: „Lucrăm foarte bine împreună”

Jurat în trecut al emisiunilor „Dansez pentru tine” și „Românii au talent”, în prezent Mihai Petre face parte din juriul reality-show-ului „Te cunosc de undeva”, care vine în atenția telespectatorilor cu noi surprize. 

Întrebat în cadrul celui mai recent interviu cum se înțelege cu colegii de la Antena, și cu ce relații a rămas cu cei de la Pro TV, Mihai Petre nu s-a sfiit să fie transparent în declarațiile sale.

„În ambele cazuri, sunt în relații foarte bune. Suntem prieteni, și asta e cel mai important. Și cu cei dinainte, și cu cei de acum. Într-adevăr, cu cei de acum mă cunosc de mai puțini ani; sunt mai nou în echipa aceasta, dar foarte repede ne-am acomodat și am început să lucrăm foarte bine împreună.”, a mărturisit coregraful, într-un interviu viva.ro. 

„Iubesc la fel de mult toate show-urile din care am făcut parte” 

Întrebat care dintre emisiunile pe care le-a jurizat, de la Pro TV sau Antena 1, i s-au părut mai dificile, Mihai Petre a mărturisit că nu poate face o astfel de comparație, întrucât fiecare show în parte este diferit, însă el a pus suflet în orice proiect în care a fost implicat.

„Nu cred că e corect să faci o comparație, pentru că sunt show-uri diferite, care au în vedere obiective diferite. Ce fac eu, bineînțeles, este diferit pentru că, acum, contextul este diferit. Nu cred că pot fi comparate show-urile, pentru că sunt complet diferite. Nu au nicio legătură. Nu mi se pare că seamănă între ele. Și nu știu la care te referi… Am făcut mai multe show-uri.

La „Românii au talent”...

Mihai Petre când era la „Românii au talent” / foto: arhiva Click!
Mihai Petre când era la „Românii au talent” / foto: arhiva Click!

Sunt complet diferite. Exact ce îți spuneam. E o competiție de talente în care vin oameni, mulți dintre ei pentru a se afirma pe scena respectivă. Aici e un alt soi de show de divertisment și nu cred că este potrivită comparația. Plus că în ambele cazuri e un concurs, dar cumva aici avem de-a face cu niște vedete care vin și fac transformări, acolo cu niște concurenți. Ambele show-uri mi se par foarte bune, dar foarte diferite. E cu totul altă poveste într-o parte față de cealaltă.

Dar țin să precizez și să subliniez că, deși aceste show-uri sunt foarte diferite, eu le iubesc pe ambele. Și pe cel de la PRO TV, dar și pe cel de acum, din prezent. Chiar vreau să se știe și să se înțeleagă foarte clar că am iubit și iubesc la fel de mult toate show-urile din care am făcut parte. Altfel nu aș fi putut să fac parte din ele. Inclusiv „Românii au talent este un show la care am ținut foarte mult și încă țin. Ideea este că, deși sunt foarte diferite, ambele îmi plac foarte mult”, a conchis coregraful. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net