Dan Negru, mesaj optimist: „Nu vă speriați de breaking news-urile apocaliptice!” Ce beneficii aduce „zăpada mieilor”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod galben de ninsori și vânt pentru 12 județe din centrul țării, Oltenia, estul Munteniei și Dobrogea, iar pe mai multe râuri din Iași, Vaslui și Neamț există pericolul aparițiilor unor viituri. Dan Negru vine în atenția românilor cu o explicație menită să ofere o altă perspectivă asupra fenomenului ninsorilor în prima lună a primăverii. 

Dan Negru / foto: social media
Dan Negru / foto: social media

Recent, pe conturile sale de socializare, prezentatorul de televiziune a vorbit despre un fenomen numit „zăpada mieilor”. Ce este concret și cum se manifestă, află din rândurile de mai jos. 

Dan Negru: „E vremea când se nasc mieii” 

Cunoscut pentru diversele sale postări prin care dezbate diverse subiecte, Dan Negru a vorbit astăzi despre fenomenul zăpezilor din primăvară, de care mai toți românii se sperie. Ceea ce pentru unii este un semnal de alarmă, pentru alții reprezintă un semn bun: zăpada în martie este benefică recoltelor.

„Nu vă speriați de ninsorile de primăvară! “Zăpada mieilor” e dinaintea breaking news-urilor apocaliptice! Îi spune așa pentru ca e vremea când se nasc mieii!

Când nu e în condiții extreme și când vine la timpul potrivit e cea mai bună rezervă de apă în pământ. Aduce recolte bogate și burse agricole profitabile! E BUNĂVESTIRE! Nu vă speriați! Dimpotrivă!

Ultima poezie scrisă de Nichita Stănescu în noaptea dinaintea morții a fost despre zăpada mieilor:

„Să ningă peste noi cu miei doar astăzi! Să ningă inima în noi.

Noi niciodată nu am fost noroi,

O spun şi mieii care ning pe noi...”

Nu ne este frica nici de zapada mieilor, nici de ploi, ne este frică doar că nu mai sunt pure cum erau odinioară! Doamne iartă-ne si păzeste-ne de rău!”, a fost mesajul transmis de Dan Negru, pe Instagram.

Ce este „zăpada mieilor” și ce transmite, de fapt

„Zăpada mieilor” este denumirea populară și face referire la zăpada care apare după data de 9 martie, atunci când se termină Zilele Babelor. Acest fenomen este considerat încă din bătrâni de bun augur, el aducând vestea că ne așteaptă mult belșug și bogăție. De asemenea, în această perioadă vin pe lume mieii. 

Mai mult decât atât, o „ultimă zăpadă” în luna martie este benefică, deoarece anunță instaurarea primăverii și pregătește pământul pentru o recoltă bogată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net