Dana Săvuică explorează India! Vedeta și-a îndeplinit visul și a ajuns la Taj Mahal

Dana Săvuică (54 de ani) își continuă misiunea de globe-trotter și a ajuns într-un sejur exotic în India. Vedeta se bucură din plin de tot ceea ce descoperă și vizitează acolo. În plus,  a ajuns la Taj Mahal, celebrul monument din orașul Agra, India, inclus pe lista celor 7 minuni ale lumii moderne.

"Este o dorință de-a mea de mult să ajung la Taj Mahal! Abia aștept, pentru această ocazie specială mi-am cumpărat o ținută tipic indiană, am adăugat niște bijuterii, iată aceste coliere și această inimă din sidef, sideful este o trăsătură a Indiei, așa că trebuie să se afle aici, pe pieptul meu, mai ales că mă duc cu inima deschisă spre acest obiectiv", a marturisit pe instastory Dana Săvuică.

Un adevărat influencer de travel, Dana Săvuică a făcut deja o tradiție din a pleca de acasă cu ținutele stabilite pe zile atunci când merge în astfel de vacanțe. Fostul fotomodel strălucește in India, purtând ținute tradiționale, care mai de care mai colorate și vaporoase.

Aflată timp de 10 zile în India, Săvuică va descoperi mai multe orașe și va vizita principalele puncte de atracție de acolo.

"Astăzi ne-am trezit devreme, la ora 5.00 eram deja pe drum spre râul sacru Gange pentru a prinde răsăritul soarelui și a participa la ritualul hindu de rugăciune, lansând o ofrandă cu o dorința pe apă întunecată de cenușă celor care au trecut în neființă. leri, la apus am asistat la ceremonia Ganga aarti. În limba sanscrită, *aarti* înseamnă"lumina care înlătura întunericul", este o rugăciune pentru fluviul Gange în care se folosec multe lămpi cu ulei din unt clarificat (*ghee*) pentru a preaslăvi Gangele, considerat o zeiță.După această zi în cel mai vechi oraș din lume (aproape 6000 de ani vechime) și care este o adevărată Mecca pentru hindușii pelegrini care vin din toate colțurile Indiei și nu numai, mă consider norocoasă că am văzut cu ochii mei și am simțit vibrația spirituală în tot corpul a acestor rituri străvechi”, spune vedeta.„Credința în eliberarea sufletului prin incinerare și răspândirea cenusei în apele Gangelui este ceea ce face ca dorința fiecărui hindu este să fie aici, în Varanasi. Cel puțin la sfârșitul călătoriei sale prin această viață", a povestit Dana Săvuică, încântată de ceea ce a descoperit până acum în acest itinerariu de vacanță.

Prețul unui astfel de circuit de grup în India, cu un traseu pe care îl face Dana Săvuică, pleacă de la 1400 de euro de persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net