David Dobrincu, un fenomen la numai 12 ani. Unde se vede în viitor: „Ideea de ministru mi se pare copleșitoare”

La 12 ani, David Dobrincu muncește mai ceva ca un adult. Tot ce face face cu pasiune și pentru că 1 iunie, ziua copilului e aproape, ne-am gândit să aflăm și noi mai multe de la el despre proiecte, pasiuni sau despre cum vede viitorul. Ce a ieșit puteți citi în continuare în interviul exclusiv pe care ni l-a acordat. 

David Dobrincu la Minsterul Afacerilor Interne
David Dobrincu la Minsterul Afacerilor Interne

Click!: Se apropie 1 iunie, Ziua Copilului, însă am observat pe pagina ta de Facebook că ai un proiect special cu Ministerul Afacerilor interne. Ce s-a întâmplat pe 31 mai?

David Dobrincu: Sunt foarte bucuros și entuziasmat pentru că am fost invitat să le cânt copiilor cu ocazia Zilelor Porților Deschise ale Ministerului Afacerilor Interne și am avut onoarea de a experimenta cum e să fiu într-o poziție de ministru, având sub responsabilitate atât de mulți oameni și structuri importante.

David Dobrincu, invitat la Minister

Ai vizitat ministerul?

Am avut onoarea să fiu invitat să cânt copiilor și anul trecut, iar bucuria mea e și mai mare că am revenit și în acest an. Am pregătit un promo scurt pentru a le aduce copiilor vestea despre evenimentul extraordinar.

David Dobrincu ministru pentru o zi alaturi de actualul ministru
David Dobrincu ministru pentru o zi alaturi de actualul ministru

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Pentru cei care nu știu, vreau să împărtășesc câteva detalii interesante despre ministerul de interne. În primul rând, e un minister vechi de 161 de ani, cu sediul într-o clădire fantastică, care a fost denumită la momentul construirii în 1912 Palat, și care are chiar și un balcon celebru, o sală pentru întâlniri cu presă și o Sală de Marmură. Toate pot fi vizitate de dimineață până la ora 13.30 de copii, părinți sau bunici. În timpul filmării promo-ului, am avut privilegiul de a întâlni reprezentanți de seamă din diverse structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dar momentul cel mai emoționant a fost întâlnirea cu domnul ministru Lucian Bode.

Te-ai vedea lucrând într-un astfel de minister? Ți se pare că ți s-ar potrivi unul dintre posturi?

Sincer, îmi place să descopăr mereu și să învăț lucruri noi, dar ideea de a fi ministru peste cea mai importantă instituție din România mi se pare copleșitoare. Este o responsabilitate enormă, și cred că domnul ministru își petrece mai mult timp la serviciu decât acasă. Eu personal consider că e mai bine să rămân la ceea ce știu să fac și să continui să mă perfecționez în activitățile în care sunt implicat în prezent.

David s-a distrat cu alti copii
David s-a distrat cu alti copii

Ce planuri ai pe 1 iunie, de Ziua Copilului?

Voi sărbători 1 Iunie într-un mod special, la fel cum fac artiștii: voi lansa un superb cover la emisiunea "Vorbește Lumea" de la ProTV. După aceea, voi face o vizită la sediul Radio România, unde am fost invitat, pentru a discuta despre muzică și proiectele mele. După-amiază, îmi voi petrece timpul relaxându-mă într-un parc alături de familia mea, savurând o delicioasă prăjitură.

Faci o mulțime de activități și aș vrea să te întreb care dintre ele îți este cea mai dragă.

Toate activitățile alese sunt foarte dragi mie, de aceea le-am și ales. Mi-ar plăcea să pot face și mai multe, dar ziua are doar 24 de ore. Însă de ceva timp, sunt extrem de încântat de rubrica mea la emisiunea "Vorbește Lumea" și îmi doresc să mă perfecționez pentru un prezentator foarte bun și sper să ajung la inimile câtor mai mulți telespectatori.

David Dobrincu, totul despre pasiunile sale ascunse

Ce alte pasiuni ai despre care nu ai vorbit niciodată?

În afară de actorie, cântat și televiziune, sunt pasionat și de desen. Mă relaxez foarte mult atunci când desenez. Îmi place enorm să gătesc și să îi răsfăț pe părinții mei cu bunătăți pregătite de mine. De asemenea, mă bucur să joc fotbal cu prietenii în parc.

David e un tip cool
David e un tip cool

Te influențează frații tăi mai mari în ceea ce vrei să faci mai târziu în carieră? Le ceri sfaturile?

Da, frații mei sunt mentori pentru mine. De la ei am învățat că nimic nu vine de-a gata și că trebuie să muncești pentru a-ți îndeplini visele. Le cer sfaturi în legătură cu informatica și despre cum să înțelegi fetele, dar îmi place să învăț să mă bazez mai mult pe mine însumi.

Vine vacanța mare și am vrea să ne spui ce planuri ai.

În vacanța de vară voi avea câteva spectacole, dublaje, abia aștept să merg cu cortul alături de familie la munte, la mare și aștept noi proiecte și provocări.

Pe când următoarea piesă?

Până în toamnă intenționez să lansez și o piesă proprie.

David la minister
David la minister

Ai un podcast și un quizz show la ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV. Spune-ne dacă îți este greu să-ți faci documentarea și dacă te ajută cineva.

Nu-mi este greu să mă documentez pentru rubrica mea de la ”Vorbește Lumea” deoarece am alături întreaga echipa. În ceea ce privește podcastul meu trebuie să recunosc că nu e chiar așa simplu, deoarece trebuie să mă documentez foarte bine despre distinșii mei invitați pentru a ști ce întrebări să le adresez..

Pe cine ți-ai dori să ai invitat în podcastul tău sau în emisiunea de la Pro TV?

Mi-ar plăcea să am invitați din diferite domenii, pentru a le descoperi secretele. Următorul meu invitat pe care mi-ar plăcea să-l am în podcast este domnul Florin Piersic, pe care îl apreciez și îl prețuiesc foarte mult. Multe persoane mi-au spus că semăn cu domnia sa atunci când era mic, ceea ce mă onorează în mod deosebit. Fiind pasionat de actorie, aș avea foarte multe de aflat și de învățat de la domnul Piersic.

Cum te vezi peste 10 ani? Ce îți dorești pentru tine și familia ta?

Nu m-am gândit niciodată la cum voi fi sau unde voi fi peste mulți ani. Vreau să mă bucur și să mă concentrez pe prezent, pentru că știu că, dacă voi continua să muncesc cu pași mici în domeniile alese, cu siguranță voi ajunge bine. Sper să devin un adult responsabil, plin de energie și curiozitate, mândru de copilul care am fost și să duc la un alt nivel ceea ce am construit în copilărie. Pentru familia mea, aș dori să fim mereu împreună, să ne jucăm și să râdem, și să avem multă iubire și fericire în viețile noastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net