Diana Gureșoaie, de urgență la spital. Medicii vor să-i amputeze un picior

Diana Gureșoaie se află internată la spital, asta în urma unui incident neplăcut, care ar putea să o lase fără un picior. 

Evenimentul este unul chiar neobișnuit. Tânăra și-a pierdut cheile de la casă, așa că a decis să se întoarcă la locuință. Dorind să intre în imobil, Diana Gureșoaie a decis să spargă geamul de la balcon cu piciorul. 

Vezi și: Incredibil ce scoate Diana Gureşoaie din gură după ce a scăpat de pușcărie

Diana Gureșoaie riscă să rămână fără un picior

În urma incidentului, medicii iau în calcul posibilitatea amputării piciorului vedetei. 

De altfel, Diana Gureșoaie și-a petrecut ziua în oraș, cu câteva ore ca incidentul să aibă loc. Aceasta și-a prezentat fanilor și rutina ei - a mers la sală, pentru a face sport, iar, ulterior, a decis să ia prânzul în oraș, la un local de fițe din București. 

S-ar putea să-ți placă și: Diana Gureșoaie, la un pas să rămână în sânii goi! Sutienul i-a făcut ”figuri”

Viața Dianei Gureșoaie este un foarte palpitantă, de altfel. În trecut, aceasta a fost invitată la emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe YouTube, unde a povestit despre relațiile pe care aceasta le-a avut cu diferite personalități sportive.

La emisiunea amintită anterior, tânăra a recunoscut că, în trecut, a avut mai multe relații cu câțiva fotbaliști, dar despre care nu a dorit să ofere mai multe informații. 

„Am avut câteva relații cu fotbaliști, într-adevăr, dar și ce, e un lucru greșit?Îmi place o tipologie de bărbat, un bărbat înalt, frumos, era să zic nu prea deștept, dar....”, a declarat vedeta, la emisiunea amintită.

De altfel, Diana Gureșoaie a dorit să prezinte și tipologia de bărbat de care se simte atrasă - înalt și frumos, deoarece și vedeta a practicat sportul de performanță până la vârsta de 20 de ani, iar acum alege să se antreneze în sala de fitness, unde dădea de fiecare dată 200% din capacitatea ei. 

Chiar și așa, asta s-ar putea schimba drastic, mai ales dacă medicii de la spitalul în care s-a internat sunt nevoiți să-i amputeze piciorul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net