Paradă de 1 Mai cu fundurile "tunate". Care e mai reuşit?

Ultima actualizare:

    Simona Traşcă. S-a îmbrăcat  sexy-sport,  așa că fundul  “tunat” a avut  vizibilitateFotografii: Mihai Ionescu
Simona Traşcă. S-a îmbrăcat sexy-sport, așa că fundul “tunat” a avut vizibilitateFotografii: Mihai Ionescu

Cum silicoanele sunt deja la ordinea zilei, doamnele şi domnişoarele dornice să se «tuneze» au trecut la un alt nivel: îşi bagă silicon în fese sau, după caz, grăsime proprie. În showbiz sunt de notorietate câteva exemple mari şi late: afacerista Alina Laufer, Simona Traşcă (36 de ani), Brigitte Năstase (41 de ani) şi Loredana Chivu. Pe ultimele trei le-am surprins pe Litoral, etalându-şi, evident, posteriorul “tunat”.

3.000-4.000 de euro costă o operaţie de mărire a posteriorului, aşa că ferice de fetele care au fost dotate de la Mama Natură cu fese tari şi rotunde, ca două mingi de fotbal. Cele mai puţin norocoase au trecut prin cabinetele medicilor esteticieni şi au ieşit de acolo cu un posterior precum cel al celebrei starlete de peste Ocean, Kim Kardashian. În primăvara lui 2016, Simona Traşcă (37 de ani), alias Pamela de România, a intrat şi ea în gaşca posesoarelor de implant în fese. Ea a fost nevoită să se îngraşe 10 kg, pentru ca medicii să aibă de unde să-i extragă grăsime şi să i-o introducă apoi acolo unde era nevoie: în muşchii fesieri.


    Loredana Chivu. Rochița s-a  mulat perfect  pe “bombeul” blondinei, după  care au întors  capetele toți  bărbații
Loredana Chivu. Rochița s-a mulat perfect pe “bombeul” blondinei, după care au întors capetele toți bărbații

De atunci, Pamela de România poartă doar haine mulate, care să-i pună în evidenţă posteriorul. La mare a ales o ţinută sport, cu pantaloni strâmţi, însă a cam fost eclipsată la rotunjimi de prietena Loredana Chivu (28 de ani). Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a “tunat” în toamna lui 2017 şi şi-a injectat câte 200 ml de substanţă în fiecare fesă. Procedura s-a realizat cu anestezie locală, iar blondina spune că nu a simţit nici o durere.


    Brigitte Năstase. Nu degeaba a dat  soția lui Nasty  4.000 de euro pe  acest posterior.  Se pare că  investiția a meritat
Brigitte Năstase. Nu degeaba a dat soția lui Nasty 4.000 de euro pe acest posterior. Se pare că investiția a meritat

“La scurt timp după ce am făcut această operaţie, eu am plecat la cumpărături, într-un supermarket, deci pot să spun că nu am simţit mare disconfort, poate doar o simplă febră musculară, locală”. Tot la mare şi-a afişat posteriorul bombat şi Brigitte Năstase (41 de ani), însă bruneta a fost păzită non stop de bărbatul cu care se află în divorţ, Ilie Năstase (71 de ani). În mai 2017, afacerista şi-a bombat fundul în Turcia, la Istanbul, cu grăsime proprie, costul intervenţiei fiind de 4.000 de euro. 

Diana Gureşoaie, probleme cu sutienul în parcare

simeon stalpnicul png

Diana Gureșoaie, devenită celebră pentru implicarea în diverse scandaluri de prin lumea showbiz-ului, nu putea lipsi, în acest weekend, de pe litoralul românesc. Doar că, pare-se, celebra frumușică a avut mici probleme. Și încă în public, în fața unuia dintre cluburile de fițe din Mamaia. Mai exact, Diana Gureșoaie, îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantalonași de blugi, scurți, și cu o gecuță cu paiete, din același material, a apărut în parcarea locației cu pricina. Doar că, la un moment dat, vedeta a părut să fie deranjată de ceva, în zona bustului. Așa că, fără să fie inhibată, crezând, probabil, că nu va fi observată de nimeni, Diana Gureșoaie și-a deschis gecuța și a început, ușor agitată, să își aranjeze sutienul. Care, culmea, se încăpățâna să nu stea cum trebuie, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a făcut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net