Diana Matei trage din greu la sală! „Eu am tendința să mă pufoșesc!" Cum se întreține artista!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Diana Matei (42 de ani) are un trup de zeiță. De câte ori se afișează în costume de baie, artista face furori. Pentru că a venit sezonul vacanțelor, am fost curioși să aflăm cum se întreține mai exact cântăreața, chiar dacă Diana Matei ne-a mărturisit faptul că nu se poate abține deloc de la dulciuri.

Frumoasa soție a lui Marian Cleante s-a apucat serios de sală și în fiecare dimineață este adepta unui shake proteic la care adaugă și fructe.

Beau dimineața shake proteic, fructe. Întotdeauna fructe cu două nuci. M-am apucat foarte serios de sală, sincer. Adică am zis e un "must" pe care nu mai am cum să-l mai neglijez. O fac și am de gând să o fac până la capăt. Am și un antrenor care nu mă lasă așa cu una, cu două, și e foarte sever. Adică dacă nu vin la sală, îmi dă "heităreală". La maxim!", ne-a povestit Diana Matei care este pusă pe treabă. 

„Îmi place mâncărica"

Noroc cu antrenorul de la sală care nu o lasă deloc să se odihnească și o pune mereu să facă cât mai multe exerciții.

„Da, da. Facem la fesieri, tăticule, și la brațe. Și sunt tot timpul agitată. Ritmul vieții noastre oricum e nebun, serios vorbind. Am grijă și am avut întotdeauna cumva grijă la ce mănânc pentru că eu am tendința să mă "pufoșesc". Și-mi place și dulcele, îmi place mâncărica, îmi place și... noroc că nu-mi plac prea mult sosurile, dar nu rezist la ciocolată, cremă, produse de patiserie. Ce să facem?  Asta e. E un viciu de care nu poți să scapi, dar cel puțin îl țin sub control, nu?", a mai adăugat îndrăgita artistă.

A început să cânte cu fiul ei, Ianis

Fiul Dianei Matei, Ianis, a terminat clasa a II-a, iar mămica lui este tare mândră de el și a început deja să îl invite alături de ea pe scenă, la cântarile pe care le are împreună cu taraful Cleante. "Cel mai frumos sentiment din lume..." , a exclamat Diana Matei după ce a cântat o piesă în limba italiană alături de Ianis, în acest weekend la Berăria H. Cu așa părinți muzicieni, Ianis nu e deloc străin de acest domeniu și chiar studiază intens vioara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net