Dinu Maxer și iubita Magdalena, surprinși de potop în Dubai! Imagini ireale cu străzile inundate din Emirate! „Suntem blocați în hotel de ziua ei!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E potop în Dubai! Dinu Maxer plecase să-și sărbătorească iubita, pe frumoasa Magdalena Chihaia, care împlinește 38 de ani, sub soarele arzător din Emirate. Cei doi au fost surprinși însă de furtună, iar în acest moment sunt blocați într-un hotel de lux. Dinu ne-a pus la dispoziție imagini ireale cu potopul care s-a abătut asupra Dubaiului.

Dinu Maxer (50 de ani) și iubita lui, Maria-Magdalena Chihaia, au plecat luni 15 aprilie la Dubai într-o vacanță romantică. Marți, 16 aprilie, este ziua Magdalenei, face 38 de ani, iar Dinu a dorit să-i îndeplinească iubitei sale un vis: acela de a se sărbători în Emirate!

Dinu a cumpărat pentru ziua Magdalenei o croazieră cu o cină romantică, însă planurile celor doi îndrăgostiți au fost dejucate de potopul, care s-a abătut încă de luni seara asupra Dubaiului. 

Dinu Maxer: „Străzile sunt inundate, nu se poate merge. A plouat de aseară încontinuu”

O furtună puternică a inundat străzile din Dubai, unde nu se mai poate circula cu mașina. Magdalena și Dinu au rămas blocați în hotelul de lux și nu mai au aproape nici o șansă să ajungă la cina romantică de pe croazieră. Vacanța lor a fost ruinată! 

Dinu ne-a pus la dispoziție și câteva imagini edificatoare cu urmele lăsate de  potopul din Dubai. 

„Aici a fost o furtună groaznică! În acest moment, noi suntem blocați în hotel chiar de ziua Magdei. 

Aveam cumpărată o croazieră cu cina romantică cu tot, am vrut să-i fac surpriză Magdei și să o sărbătoresc cum se cuvine. Dar, la acest moment, nici nu știm dacă putem ajunge, pare aproape imposibil. 

Străzile sunt inundate, nu se poate merge cu mașina. Noi avem o mașină închiriată, dar e riscant să ieșim din hotel. Plouă de aseară încontinuu, abia acum s-a oprit. 

Dar, cum ei nu au canalizare, apa va persista mult și bine!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Dinu i-a dedicat o poezie iubitei, de ziua ei

image jpeg

Cu câteva ore înainte de a începe furtuna, Dinu i-a dedicat în avans și câteva versuri iubitei sale, care urma să fie sărbătorită în cursul zilei de marți într-un cadru cât se poate de romantic. Dinu este îndrăgostit până peste cap de Magdalena, care i-a luat mințile în pași de bachata. 

„Așa i-am împlinit prima dorință de ziua ei! La mulți ani, Maria-Magdalena Chihaia! La mulți și muzicali ani lângă mine! 

<<Dansând în doi bachata / În pași ne-am unit soarta>> și asa am descoperit că tu ești <<Jumătatea Perfectă>>. Așa că de ziua ta...<<Dance with me now Through the desert>>(n.r: Dansează cu mine prin deșert) pe o <<Arabian Kizomba>> în Dubai!”, a fost dedicația în versuri, făcută de Dinu iubitei sale, pe pagina de socializare.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor împlini în luna Iunie un an de relație. Solistul de la trupa Axxa și-a găsit alinarea în brațele frumoasei brunete, după divorțul de Deea, femeia cu care are doi copii, pe Andreas și pe Maisa. 

„A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. 

Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, povestea iubita lui Dinu Maxer,  Magdalena Chihaia, care a terminat actoria sub îndrumarea lui Virgil Ogășanu, la o emisiune tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net