„Domnu, îmi dați 50 de lei?” Gigi Becali, gest din inimă pentru un copil nevoiaș

Ultima actualizare:

Recent, Gigi Becali a devenit protagonistul unui moment devenit viral pe TikTok. Milionarul din Pipera a fost oprit pe stradă de un copil în timp ce se afla într-una dintre maşinile sale de lux. Ce i-a cerut tânărul și cum a reacționat Gigi Becali?

Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil l- oprit pe stradă / foto: Facebook
Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil l- oprit pe stradă / foto: Facebook

Gigi Becali ajunge de multe ori în centrul atenţiei, iar de data aceasta a devenit viral pe Tiktok. După ce a revenit de la Salonic, acolo unde a fost însoţit de patru călugări, aflat într-una dintre maşinile sale de lux, pe scaunul din dreapta, milionarul din Pipera a fost oprit de un copil. Micuțul i-a cerut imediat bani. Mai exact, 50 de lei. Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a scos imediat din buzunar o bacnotă de 200 de lei, pe care i-a dat-o copilului, ca mai apoi să se amuze de reacția micuțul, care era extrem de fericit.

Domnu', îmi dați 50 de lei?

Copil: „Domnu’, îmi dați și mie 50 de lei, vă rog?”

Gigi Becali: „50 de lei? Ce faci cu ei?”

Copil: „Da, vă rog frumos!”

Gigi Becali: „Ia 200”

Copil:Mulțumesc mult! Vă mulțumesc!”, este conversația dintre cei doi.

Videoclipul publicat pe platforma de socializare TikTok a atras rapid mii de aprecieri. De altfel, milionarul român este cunoscut pentru faptele sale bune. Nu este prima dată când Gigi Becali oferă bani, sau când îi ajută pe cei nevoiași. De exemplu, s-a oferit să-i plătească integral tratamentul unui copil bolnav de cancer în fază terminală.

Întregul gest l-a impresionat pe Dan Negru, care a povestit cum Gigi Becali a plătit zeci de mii de euro pentru copilul căruia medicii din România îi mai dădeau doar trei luni de viață.

N-a vrut să o facă public. La show-ul meu de talente cu copii a venit un copil cu cancer în fază terminală. Cânta frumos, dar avea nevoie de multe zeci de mii de euro să i se salveze viața. Omul nu a găsit. Tatăl nu a găsit, mama lui nu a găsit. Gigi, nenea Gigi, a dat toți banii pentru a-i salva viața și nu a vrut să se spună la televizor. A lăsat-o așa într-o discreție. Aici, în România, copilului i s-au dat trei luni. Au trecut vreo 8 ani de atunci, eu vorbesc cu cel mic pe Facebook, este bine”, a spus Dan Negru, în cadrul unui interviu pentru Gazeta Sporturilor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Gabriela Lucuțar
adelina pestritu colaj instagram jpg
theo rose anghel damian colaj instagram jpg
banner Iulia Albu Catanga Pădureanu
Banner Ela Crăciun
Banner Saveta Bogdan
Banner Andreea Sandu
film  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net