Drama neștiută a lui Giani din Las Fierbinți. Boala secretă de care suferă actorul Constantin Diță

Actorul Constantin Diță este unul dintre cei mai apreciați de la noi. În rolul lui Giani din Las Fierbinți, stârnește hohote de râs, însă puțini ne aducem aminte de faptul că și vedetele noastre, indiferent de domeniul în care activează, tot oameni sunt, cu bune și cu rele. 

Giani din Las Fierbinți, marcat de traume consecutive

În anul 2017, Constantin Diță alias Giani din Las Fierbinți a avut de îndurat clipe grele. Acesta a fost implicat în nici mai mult, nici mai puțin de 5 accidente de mașină, a aflat că mama lui suferea de cancer și și-a pierdut și bunica. Din cauza traumelor consecutive pe care le-a suferit, s-a ales cu o boală destul de grea și incomodă, despre care a avut puterea, totuși, să vorbească la un moment dat. 

„Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a mărturisit celebrul Giani, în urmă cu câțiva ani, în spațiul public.

În luna decembrie a anului 2017, pe internet a început să circule cu mare viteză o știre falsă potrivit căreia actorul Constantin Diță ar fi murit. Deși a fost o informație neadevărată, aceasta a coincis, totuși, cu starea de sănătate a actorului, care nu era tocmai una bună la momentul respectiv. 

„Am tot citit în perioada aia, pentru că nu puteam ieși din casă. A fost sinistru. Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncă și 8 ore pentru tine”, a mai mărturisit Giani din Las Fierbinți.

Citește și - Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, atac la adresa producătorilor celebrului serial: „Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc”

Lucruri neștiute despre actorul Constantin Diță

În urmă cu ceva timp, Giani din Las Fierbinți a acordat un interviu exclusiv pentru Click! în cadrul căruia a povestit despre mai multe lucruri legate de viața lui. Așa am aflat și cu ce anume se ocupa Costi Diță, înainte de a fi celebru.

„După Revoluţie am lucrat pentru o firmă turcească de pâine şi descărcam TIR-uri. Câştigam destul de puţin, dar eram puşti şi era foarte mult pentru noi”, a mărturisit acesta. Actorul Constantin Diță a vorbit și despre personajul Giani din Las Fierbinți.

„Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani. Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie. Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea. Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, a mai spus actorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net