Emil Rengle s-a reprofilat! O să fie actor și ne-a vorbit și despre pregătirile de nuntă: „Nu vrem să ne grăbim!”

#Exclusiv Click!

Lui Emil Rengle (34 de ani) îi merge din plin. Are proiecte frumoase și tocmai ce s-a lansat filmul "Ca fetele", în care joacă alături de nume mari precum Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea dar și influnceri, actori și artiști din noua generație.

Despre rolul său din film și cum s-a descurcat la filmări, am aflat chiar de la el pentru Click!

"Sunt extrem de entuziasmat și de curios. Nu am văzut încă filmul, aștept să văd rezultatul final. Personajul meu, Bertie, și cântă și dansează în acest film, seamănă mult cu Emil Rengle, însă trece și printr-o metamorfoză în acest film și ascunde o latură sensibilă, în "Ca fetele" eu am avut provocările mele, să descopăr acest personaj și să-l aduc la viață. A fost o adevărată provocare", ne-a mărturisit pentru Click! Emil Rengle, care va fi mereu lături de iubitul său, viitorul soț, de altfel, care se lansează în muzică, iar Rengle o să îl ajute cât de mult poate.

Se pare că artistul și coregraful pregătește un nou proiect în televiziune despre care nu a putut să dea mai multe detalii, cel puțin deocamdată.

"Sunt deja managerul iubitului meu, sunt în industrie și știu cum să îl sfătuiesc!", a mai completat Emil Rengle pentru Click!

Nunta bate la ușă

Cât despre nunta cu iubitul său, Alejandro Fernandez, Emil Rengle ne-a povestit că urmează să aibă loc dar că nu își doresc niciunul dintre ei să grăbească lucrurile în acest sens. Deocamdată au obținut amândoi ce au vrut și familiile lor s-au cunoscut în această vacanță de vară. Important este că s-au plăcut cu toții și s-au înțeles, iar Emil Rengle este pe deplin mulțumit de cum au decurs discuțiile între mama lui și mama viitorului său soț.

"Noi ne pregătim de nuntă dar nu vrem să ne grăbim. Ne dorim ca familiile noastre să se cunoască și să avem rădăcinile. Vara asta mamele noastre s-au întâlnit și au vorbit despre familia noastră, copiii noștri. A fost o experiență și pentru mama mea. Sunt extrem de recunoscător pentru că trăiesc ceea ce trăiesc acum!", a mai adăugat coregraful.

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit anul acesta în luna aprilie în Mexic. Nu le pasă deloc de gura lumii și au ajuns în punctul în care își doresc să își ducă relația la un alt nivel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net