Maia Morgenstern este de o gelozie teribilă! Cele 3 povești de dragoste care i-au marcat viața: „Sunt geloasă și pe aerul pe care îl respiră...”

Maia Morgenstern este unul dintre titanii artei românești, iar de fiecare dată și-a împărtășit cu bucurie și deschidere poveștile de viață. Recent însă, marea artistă a făcut o dezvăluire surprinzătoare din viața personală și a mărturisit că este de o gelozie teribilă. Totodată a povestit despre relațiile de dragoste cu care a binecuvântat-o viața, însă spune că regretă amarnic că și-a pus cariera pe primul plan.

Maia Morgenstern este de o gelozie teribilă
Maia Morgenstern este de o gelozie teribilă

Cele 3 povești de dragoste care i-au marcat viața

Ajunsă la 62 de ani, marea Maia Morgenstern își povestește cu sufletul plin experiențele de viață prin care a trecut. Pe plan personal, actrița a fost căsătorită de două ori, iar în urma acestor căsnicii s-au născut 3 copiii minunați, care toți i-au moștenit dragostea pentru actorie.

Prima mare dragoste a Maiei Morgenstern a fost actorul Claudiu Istodor. Cei doi s-au cunoscut în facultate și s-au îndrăgostit nebunește. La doar un an de relație s-au căsătorit și au făcut un copil, pe cunoscutul actor Tudor Istodor, în vârstă de 40 de ani. Căsnicia lor a durat însă doar 16 ani, moment în care au decis să meargă pe drumuri separate. N-a fost însă un moment ușor. Acum mulți ani Maia făcea mărturisiri emoționante:

N-a fost uşor pentru că au existat nişte crize de orgoliu, însă a fost un lucru foarte bun. Ţi se pare că e sfârşitul lumii vreun sfert de oră, vreo două săptămâni, vreo trei luni. Apoi îţi dai sema că ai făcut un pas înainte, că ai făcut ce trebuia, că s-a întâmplat un lucru important pentru curăţenia ta morală, sufletească şi sentimentală”.

Ulterior a început o relație cu actorul András István Demeter. După 3 ani s-a născut Eva Lea Cabiria, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au rămas și în prezent în relații bune, caracterizate de „respect”, după cum mărturisea actorul.

La ceva vreme după, actrița s-a cunoscut la Marsilia cu neurochirurgul Dumitru Băltățeanu. Cei doi s-au îndrăgostit extrem de tare și s-au căsătorit, naș de cununie fiindu-le Mircea Dinescu. Artista i-a dăruit-o pe Ana Isadora, în vârstă de 21 de ani. Cei doi au divorțat însă în 2015. 

Maia Morgenstern este de o gelozie teribilă

Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, declara Maia la un moment dat, pentru Revista Tango / Marea Dragoste. Între ei a fost o mare iubire, însă Maia a recunoscut că era o soție extrem de geloasă.

Bineînțeles că sunt niște conflicte teribile între noi, mai ales că eu sunt geloasă și pe meseria lui! Sunt geloasă în general! Mă întreb întruna: acum unde o fi? Că ba-i de gardă, ba una, ba alta! Sunt geloasă și pe aerul pe care-l respiră bărbatul meu, mă sufoc! Păi adică ce? Eu sunt singura proastă care-l vede pe ăsta frumos, bun și nobil? Nuuu… Îl văd și altele! Și pe stradă mai e cum mai e, dar când îl vezi la spital, în mediul lui, pe care-l iubește, e un titan! E cât un bloc! Cât Intercontinentalul e.”, a spus actrița.

Acum, în prezent, Maia Morgenstern s-a întors la prima sa iubire, Claudiu Istodor. Bărbatul nu îi este doar partener de viață, ci și partener de scenă, atât în seriale, cât și în spectacolele de tetaru. Cert este însă că în prezent, marea actriță se simte recunoscătoare pentru fiecare partener de viață pe care l-a avut. Totodată, mai crede că de-a lungul timpului, oamenii au mai multe iubiri.

Am avut povești de dragoste frumoase în viața mea. Am enorm de mult respect și recunoștință față de fiecare poveste de dragoste a vieții mele. Aceste povești m-au modelat, mi-au adus bucurie și tristețe, au sculptat în mine încă o fațetă. Sunt profund recunoscătoare fiecărei amintiri. Aș fi nedreaptă față de cineva sau față de altcineva. Eu nu cred că există o singură iubire în viață”, a spus Maia Morgenstern, recent, în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net