EXCLUSIV Elena Unc, poveste de dragoste la dezalcoolizare. Cine e bărbatul care a salvat-o de demonii alcoolului

Ultima actualizare:

    Elena Unc și Ștefan Banufoto: arhivă personală
Elena Unc și Ștefan Banufoto: arhivă personală

Elena Unc, cântăreața care ne-a povestit, în exclusivitate, că ajunsese să bea un litru de votcă pe zi, ca să-și vindece rănile sufletului, și-a întâlnit logodnicul, pe Ștefan Banu, într-un centru unde se trata dependența. Amândoi ne-au povestit prin ce iad au trecut, în lupta lor cu demonii alcoolului, cum s-au regăsit și cum s-au îndrăgostit. Acum sunt un cuplu și în muzică, pentru că Ștefan e managerul Elenei.

Drama prin care a trecut solista Elena Unc părea fără de sfârșit. După ce a ajuns să bea un litru de votcă pe zi, în urma unui divorț complicat cu un bărbat gelos, solista a ajuns într-un centru pentru tratatea dependenței de alcool. Acolo însă și-a cunoscut jumătatea de azi, pe Ștefan Banu, cel care i-a devenit confident, iubit, manager și înger păzitor.

Ștefan Banu: "Sevrajul prin care ea a trecut a fost foarte puternic"

"Prin iubire și credință în Dumnezeu am dovedit că se poate să ieși din iad și să trăiești raiul pe pământ, fiind un exemplu viu și pentru alți oameni în suferință. Noi ne-am întâlnit într-un Centru de Dependență, Izvorul Tămăduirii din Bacău", spune Elena, iar bărbatul ne-a spus detalii despre povestea lor. "E adevărat, acolo am întâlnit-o pe Elena. Părintele Liviu Burlacu, cel care se ocupă de terapia noastră prin Programul Cei 12 Pași ai Transformării, ne-a spus într-o zi de toamnă, la o săptămână după venirea mea în Centru, că în câteva ore în spațiul nostru urma să vină o artistă, pentru a se trata de această boală a dependenței. Din prima clipă în care am văzut-o pe Elena am simțit să îi fiu alături. Ceva din interior mă împingea să o susțin, să îi stau alături și să o încurajez. Sevrajul prin care ea a trecut a fost foarte puternic. Tremura din toți rărunchii, abia putea să mănânce, anxietatea ei era la cote maxime, se simțea dezrădăcinată de ea însăși și de toate, ne spune Ștefan.


    Elena Unc, alături de iubitul ei, Ștefan Banufoto: arhivă personală
Elena Unc, alături de iubitul ei, Ștefan Banufoto: arhivă personală

"Abia când am plecat de lângă ea am realizat că îmi lipsește"

"Însă din prima clipă în care am văzut-o, chiar dacă era într-o situație foarte precară și emoțional, mental și fizic, am zărit în ea o lumină, am văzut-o mai presus de suferință și de traume. Pas cu pas o vedeam cum înflorește și din chipul palid și șters, prindea viață și lumină. Era din ce în ce mai vie, mai zâmbitoare, mi-aduc aminte că întruna ne cânta în Centru și încă de pe atunci, la nici două săptămâni de la întâlnirea noastră, mi-a propus să fiu managerul ei. La început am crezut că glumește, nu știam cine e Elena Unc, însă pas cu pas, povestind, am luat tot mai în serios spusele ei. Întâmplarea a făcut că eu să ies mai repede din Centru, înainte cu o lună și jumătate. Abia când am plecat de lângă ea am realizat că îmi lipsește și că îmi doresc să fim împreună. Legătura și relația noastră a cescut atât de frumos în valorile lui Dumnezeu. Amândoi din suflete franțe și zdrobite am renăscut prin Credință și prin iubirea noastră. Suntem de aproape trei ani împreună, am trecut prin multe teste, însă aceste încercări ne-au apropiat și mai mult, făcându-ne mai puternici", ne-a povestit bărbatul.


    Centrul Izvorul Tămăduirii Bacăufoto: Facebook
Centrul Izvorul Tămăduirii Bacăufoto: Facebook

Elena Unc: "Dintr-o mare de oameni, doar el mi-a sărit în ochi"

Iar Elena ne-a confirmat. "Mi-aduc aminte cu bucurie de privirea lui intensă către mine. Dintr-o mare de oameni, treizeci la număr, doar el mi-a sărit în ochi. Îmi făcea semn amabil să mă așez la discuția de terapie a grupului. La început m-a atras la Ștefan spiritul umorului, bunătatea lui, frumusețea de a petrece fiecare clipă cu bucurie. Făcea tot posibilul să mă scoată din stările mele. Încă de la început prietenia cu care m-a întâmpinat mi-a ajuns la suflet. Eram atrasă de Ștefan că un magnet, deși nu conștientizăm. Din zi în zi mă îndrăgosteam mai mult de el. Protecția lui, camaraderia lui, felul în care eu și el întâmpinăm fiecare test împreună, ne-au unit mai mult încă de la început. Ștefan e minunat, e îngerul meu pe Pământ. E iubitor, e cald, e prietenos, e managerul pe care l-am visat de când exist, e omul cu care cunosc și evoluez în legea divină, iar înainte de a fi logodnici, suntem cei mai buni prieteni", a mai povestit ea.

Ce planuri are Elena Unc?

Cei doi au planuri mari împreună, proiecte mărețe. "Pregătim un Concert extraordinar la Arad, alături de Filarmonica de Stat Arad și instrumentiștii care se vor alătură acestui proiect. Conceptul Elena Unc e realizat de Tamango, alias Tama Yanc, pe numele lui adevărat Florin Ianc, care e compozitorul și producătorul Elenei. Va fi un Concert de înaltă ținută, cu invitați speciali care vor cânta la acest eveniment, printre care se numără Cezar Ouatu, Mahala Rai Banda, Ionuț Langa, Alin Buruiană, Alexandra Rebeca Iancu și lista e deschisă. Elena merită un concept artistic pe măsura talentului, a muncii și a harului ei. Cu acest concept vom merge în lumea mare, reprezentând artă autentică printr-un artist care a trecut prin moarte, prin durere, prin lipsuri sufletesti, dar care a reușit să se depășească pe ea însăși, fiind un exemplu pentru oameni prin arta și vindecarea sa. Am credință că Elena ajunge acolo unde îi e locul ca artist, în lumină. Împreună alcătuim o echipă în credință și în valori. În calitate de manager, de logodnic, de om care o iubește, o susțin cu toată ființa mea, cred în ea, în talentul ei și în echipa noastră la superlativ. Cu Dumnezeu înainte", spune Ștefan Banu, logodnicul solistei.

Citește și:

Drama solistei Elena Unc, după o căsnicie de coșmar: «Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi». Cum s-a salvat din "iad"

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg