Fiica cea mică a Gabrielei Cristea aproape a lăsat-o pe prezentatoare în sânii goi, într-un supermarket aglomerat! Cum a reacționat Tavi Clonda. VIDEO

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de cele două fiice ale lor, Victoria și Iris, au fost protagoniștii unei întâmplări hazlii într-un supermarket aglomerat în prag de Ziua Națională a României. În timp ce se pregăteau pentru sărbătoare, urma ca astăzi să aibă mulți musafiri, o situație neașteptată și amuzantă a luat naștere.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice. Foto: arhiva.
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice. Foto: arhiva.

Situație amuzantă în supermarket creată de fiica cea mică a Gabrielei Cristea

Într-un video postat de Gabriela Cristea pentru fanii săi, vedeta povestea despre cumpărăturile de Ziua Națională, moment în care fiica cea mică a avut o intervenție surprinzătoare. Într-o încercare nevinovată de a-i atrage atenția mamei sale, micuța a tras-o de pulover, aproape lăsând-o în sânii goi în mijlocul supermarketului plin de oameni.

Reacția rapidă a lui Tavi Clonda

Văzând situația în care Gabriela Cristea era aproape să fie protagonista unui moment jenant, Tavi Clonda a intervenit cu umor și îndemnuri rapide. "Stai, iubita. Nu mai trage. Mușcă de.." a spus Tavi, încercând să gestioneze cu răbdare și zâmbet situația neașteptată.

Cu micuții la cumpărături: haos și amuzament

Gabriela Cristea a împărtășit că astfel de episoade haioase sunt inevitabile atunci când faci cumpărături cu copiii. Aglomerația specifică perioadei de sărbătoare, lumea se pregătea de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie - Ziua Națională a României - a amplificat starea momentului. Tavi Clonda a confirmat, adăugând: "Da, e nebunie".

Pregătiri pentru Ziua Națională a României

În ciuda incidentului amuzant, familia Clonda-Cristea și-a continuat pregătirile pentru Ziua Națională, așteptând cu bucurie să primească musafirii și să sărbătorească împreună. Episodul comic din supermarket a adus un zâmbet în inimile fanilor, arătând latura reală și plină de viață a vieții de familie a celebrei perechi de vedete.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au parte de o căsnicie fericită. Alături de fiicele lor, Victoria și Iris, cei doi formează o familie superbă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net