Fiii lui Alexandru Arșinel, decizie de ultimă oră în privința actorului: «Le-a fost cam rușine»

Alexandru Arșinel se trata de ceva timp la un azil de bătrâni, când starea sa s-a agravat, iar personalul a chemat Salvarea. Actorul a fost internat și din ultimele informații aflăm că fiii artistului au decis că acesta nu se va mai întoarce la căminul de bătrâni și i-au golit deja camera în care era internat. 

Alexandru Arșinel. Sursa foto: Arhivă
Alexandru Arșinel. Sursa foto: Arhivă

Fiii lui Alexandru Arșinel l-au retras de la azil

Actorul fusese internat în luna iulie la un cămin de bătrâni, unde era supravegheat de un personal specializat și în același timp urma și un tratament pentru escare. După ce anul trecut, actorul a suferit două intervenții chirurgicale complexe pe cord deschis, în urma cărora i s-au montat un stent și un stimulator cardiac, Arșinel a avut din nou probleme de sănătate ce au necesitat spitalizare de urgență. Actorul a fost transportat de la azilul de bătrâni la o unitate spitalicească, unde se află și la acest moment.

Vezi și: Fiul lui Alexandru Arșinel infirmă speculațiile despre starea actorului: «Tata e bine»!

Fiii lui Alexandru Arșinel au luat o decizie importantă în ceea ce privește tratamentul tatălui lor, astfel că actorul nu va mai reveni la azilul de bătrâni, ci își va continua tratamentul acasă. 

Mai jos vezi galerie foto cu azilul de lux în care a fost cazat Alexandru Arșinel

„Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo.

Nu rata nici: Alexandru Arșinel, în stare critică! Medicii sunt rezervați

După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală", au declarat surse apropiate familiei, potrivit Ego.ro.

Află și: Boala de care suferă Alexandru Arșinel. E internat la ATI după ce a contactat o infecție

Alexandru Arșinel a suferit și un transplant renal

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, se confruntă de ani buni cu probleme de sănătate destul de grave. În 2017 actorului i s-a montat primul stent la inimă, pe artera interventriculară, acesta după ce în 2013 Arșinel a fost supus unei intervenții chirurgicale de transplant renal. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png