Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătorit! Imagini cu Mihnea Năstase și Corina Corolevschi în ziua cea mare

Ultima actualizare:

    Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătoritFoto: Facebook
Fiul cel mic al lui Adrian Năstase s-a căsătoritFoto: Facebook

Mihnea, fiul fostului premier Adrian Năstase, a decis să facă marele pas și să-și ducă iubita în fața Stării Civile. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 4 septembrie.

Mihnea Năstase și partenera lui, Corina Corolevschi, fostă sportivă și fiica unui om de afaceri influent de la malul mării, formează un cuplu de aproximativ șase ani. Sâmbătă a fost ziua cea mare în care cei doi au decis să își lege destinele pentru tot restul vieții. 


    Foto: Instagram
Foto: Instagram


    Corina, în ziua cununiei civileFoto: Instagram
Corina, în ziua cununiei civileFoto: Instagram

Mihnea trăiește de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Corolevschi. Aceasta este cu patru ani mai mare decât el și este originară din Constanța, tatăl ei fiind om de afaceri acolo. Mihnea și Corina sunt colegi inclusiv în Parlamentul European.

La eveniment au participat membri familiei, prietenii și apropiații, iar petrecerea a fost organizată la Clubul Diplomaților din București, scrie spynews.ro. Îmbrăcați în haine albe, el într-un costum elegant, ea într-o rochie scurtă, cei doi miri au trăit o zi plină de emoții, surprinse și în fotografiile publicate ulterior în mediul online.


    Foto: Antena 3
Foto: Antena 3

Cine e Corina Corolevschi, partenera lui Mihnea Năstase


    Mihnea și Corina sunt împreună de cinci aniFoto: Instagram
Mihnea și Corina sunt împreună de cinci aniFoto: Instagram

Corina (32 de ani) este fiica unui om de afaceri din Constanța, milionarul Constantin Corolevshi, care are afaceri în turism, exportul de cherestea şi reparaţii navale. A fost sportivă de performanță, începând la 9 ani, însă s-a oprit în 2011.

A devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1. Din cauza unei accidentări însă, a fost nevoită să se retragă din această activitate.

În prezent, Corina spune că este director la „Corad Wood”, la care este asociată cu fratele ei, Adrian Marius Corolevschi.

Cei doi soți au împreună o afacere

Cuplul îmbină dragostea cu afacerile! Recent, cei doi au demarat un proiect împreună. Mai exact, cuplul și-a deschis un camping modern pe plaja de la Corbu, afacere derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari. Proiectul, care se numește „TeePee Corbu” este compus din corturi cu dotări de lux în interior precum paturi matrimoniale, restaurant, ring de dans și parcare.

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg