FOTO Petrică Mâțu Stoian își pregătise mormântul și crucea. A postat pe Facebook un mesaj sumbru, ca o premoniție

Ultima actualizare:
mormant petrica mitu stoian jpeg

Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet sâmbătă seara, iar familia, apropiații și colegii de breaslă sunt în stare de șoc. Ca o amară premoniție, artistul de folclor publicase în ultima vreme, pe Facebook, numai mesaje sumbre. Mai mult, acesta își pregătise și cavoul.

"Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!", anunță, pe pagina de Facebook, casa de discuri Electrecord, care publică și o fotografie cu cavoul regretatului solist. Pe crucea de marmură neagră apar data nașterii și numele interpretului. 


    Mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Imaginea apare pe pagina oficială a casei de discuri Electrecordfoto: Facebook
Mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Imaginea apare pe pagina oficială a casei de discuri Electrecordfoto: Facebook

O serie de postări bizare atrag atenția și pe pagina de Facebook a artistului, unde lumea îl plânge și lasă mesaje de condoleanțe. În ultima sa postare, din 27 octombrie, Petrică Mâțu Stoian are un îndemn către fani: "Profitați din plin de toate momentele vieții!" și lasă acolo și melodia "De-aș mai fi băiat o dată".

Penultima postare este și mai cutremurătoare. Solistul distribuie pe Facebook melodia sa, o doină sfâșietoare, "Inima-mi spune că mor". Petrică Mîţu Stoian a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

Constantin Enceanu, în stare de șoc după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: «Am încercat să-l aducem în Capitală»

Petrică Mâțu Stoian, o căsnicie, un divorț și nici un copil. «În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții»

Soliștii de folclor îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian. Reacția sfâșietoare a Niculinei Stoican: "Doare atât de tare"

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!