Fructul pe care Costi Ioniță îl consumă chiar din curtea casei: „Cele mai scumpe fructe din SUA le avem în România". În ce ipostaze apare artistul cu pisica pe umăr!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Costi Ioniță (46 de ani) își petrece timpul și în România și se relaxează din plin în colțul lui de rai pe care îl are undeva în afara Bucureștiului înconjurat de natură, multă verdeață și pomi fructiferi. Costi are în curte și corcoduși, atât galbeni, cât și roșii, despre care spune că sunt cele mai scumpe fructe din SUA, așa că s-a mândrit cu producția sa pe rețelele de socializare.

Celebrul artist și compozitor a făcut un video pentru TikTok și Instagram chiar de la el din curte, în timp ce povestea despre importanța corcodușelor și mânca fructele direct de la el din copac. Iar în timp ce culegea corcodușele avea și pisica preferată pe umăr, care nu se mișcă deloc de acolo.

Pentru că atunci când a fost în America a văzut cât de scumpe sunt corcodușele într-un magazin din Los Angeles, Costi se bucură acum de propria lui producție de corcodușe pe care o are la discreție la el în curte.

„Treaba asta cu corcodușele e virală, dar e reală. Eu am văzut-o într-un magazin evreiesc foarte scump, erau cele mai scumpe fructe, corcodușele și noi le avem din plin și nu le băgăm în seamă. Am fost în America la unul dintre cela mai  scumpe magazine de produse din Los Angeles, iar corcodușele erau cele mai scumpe fructe de acolo. Noi avem kilograme întregi în curțile noastre și nu ne-am seama de ele, iar alții plătesc bani grei ca să mănânce o caserolă de corcodușe. Noi le punem la țuică, facem palincă, gem sau compot, iar alții le mănâncă așa crude, cred că sunt vreo 6-8 corcodușe la caserolă și scumpe foc, zeci de dolari o caserolă de-aia mică”, ne-a povestit artistul, pentru Click!

Ideea videoclipului despre corcodușe este că ar trebui să apreciem mai mult natura țării noastre, să apreciem mai mult ceea ce ne-a dat Dumnezeu, să înțelegem că suntem binecuvântați pe acest pământ, acest teritoriu carpato-danubiano-pontic care are niște proprietăți fantastice, și să nu ne mai ducem atât după anumite fructe exotice de tip banane, portocale, lămâi, kiwi care sunt tratate, radiate, cu tot felul de substanțe toxice. Ele vin aici fără niciun fel de nutrient. Poți să folosești cocordușele acre în loc de lămâie pe post de acritură, cu adevărat este basic. După cum au trăit strămoșii noștri e clar că aici ar fi țara aleasă. Țara Havila sau Valahia  este o anagramă, dacă schimbi literele între ele, ne dă țara noastră", mărturisește Costi Ioniță, mândru de țara lui și că este român. De altfel, artistul amintește foarte des despre România în toate interviurile sale. Prin postarea sa cu corcodușele, Costi a stârnit tot felul de comentarii.

A adoptat pui de pisică

Costi Ioniță trăiește bine și sănătos și îi place să se bucure de viață și de tot ce îl înconjoară. Și pentru că natura îl inspiră și relaxează, artistul nu poate să rămână indiferent atunci când vine vorba de animale. A adoptat trei pui de pisică care sunt foarte vioi și "vorbitori".

Nu o să vă vină să credeți, pisicuțe vorbitoare, în România! De la asta mică!", a mai spus Costi, mirat că unul dintre exemplarele sale de acasă este tare încântat atunci când aude că este băgat în seama și vrea și e să se exprime pe limba lui.

 În oaza lui de relaxare, Costi Ioniță își găsește inspirația pentru muzică și proiectele viitoare care nu sunt deloc puține, artistul pregătind noi și noi surprize pentru fanii săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net