Gabriel Cotabiță, mărturisire inedită despre soția sa mai tânără cu 27 de ani: „Nu se poate face dragoste cu forța”

Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță (66 de ani) a făcut câteva declarații interesante despre soția sa, Alina, care este mai tânără cu 27 de ani. Artistul a mărturisit că nu se poate face dragoste cu forța.

Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu
Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu

Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Nici diferența mare de vârstă nu pare să fie un impediment.

Despre soția lui, cântărețul spune că este o femeie liberă din toate punctele de vedere. De altfel, îndrăgitul artist are numai cuvinte de laudă pentru cea care l-a făcut să ajungă pentru a doua oară în fața altarului.

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a povestit artistul, conform Ciao.ro.  

Citește și: Gabriel Cotabiță, confesiuni despre soția cu 30 de ani mai tânără: «Lumea a spus că este din interes, dar mă iubeşte»

Gabriel Cotabiță, despre soția sa, Alina: „E o femeie liberă din toate punctele de vedere”

Sunt 27 de ani între Gabriel și Alina
Sunt 27 de ani între Gabriel și Alina

Pe lângă aspectul fizic, care „era trecut în fișa postului”, Alina are multe calități, spune faimosul cântăreț. Vedeta o laudă pe soția sa pentru faptul că este „extrem de deșteaptă”.

„Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă”, a precizat Gabriel Cotabiță.

Vezi și: Schimbarea nemaipomenită făcută de Gabriel Cotabiță după ce a ajuns de urgență la spital!

La începutul lunii noiembrie, marele artist va împlini vârsta de 67 de ani. De aproape 12 ani, Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu formează un cuplu de invidiat. Diferența de vârstă nu le-a afectat cu nimic povestea de iubire. Mai mult, pe măsură ce au înfruntat adversități, legătura lor a fost și mai strânsă.

Vezi și: Gabriel Cotabiță, adevărul despre problemele de sănătate: „Anul acesta a fost destul de nefast pentru mine"

Nu trebuie uitat că, în 2015, artistul a făcut infarct în sala de sport și a trecut printr-un moment foarte complicat. Gabriel Cotabiță a stat aproape o lună în comă, iar soția sa, Alina, i-a fost alături în fiecare secundă a celei mai grele încercări din viața celebrului cântăreț. 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net