Schimbarea nemaipomenită făcută de Gabriel Cotabiță după ce a ajuns de urgență la spital!

Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță, unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de la noi, cu o experiență foarte mare în lumea muzicală,  pregătește un nou material discografic. Din ce am aflat, este vorba de un album numai cu duete ale interpretului cu mai multe soliste de top. Unul dintre primele duete pare să fie cel cu Tamy la piesa "Privirile trecute".

image

Gabriel Cotabiță, reinventat și cu forță de muncă după problemele de sănătate

Celebrul cântăreț s-a luptat cu ceva probleme medicale în ultima perioadă, fiind luat, recent, cu salvarea de acasă, după ce a prezentat stări de rău. De altfel, Gabriel Cotabiță s-a confruntat și cu COVID-ul, care i-a lăsat câteva semne în ceea ce privește sănătatea sa. 

Iată că artistul și-a revenit, e în forță și are planuri mai pe plan profesional. La cei 66 de ani pe care îi are, cântărețul dovedește o forță nemaipomenită, iar tânăra generație este interesată să colaboreze cu un artist de un calibru atât de mare ca și el.

Cei doi soliști, chiar dacă fac parte din generații diferite, au reușit să se înțeleagă profesional și să facă un duet pe care îl lansează în preajma zilei îndrăgostiților. Cei doi au lucrat la melodia "Privirile trecute", compusă de solistă împreună cu Achim, pe versurile Georgianei Maria și ale lui Gabriel Cotabiță, la pian cântă Mihail Gheorghe, colegul lui Tamy de la Tonic Band, iar videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan.

„Anul trecut, prin vară, am vorbit cu Gabi Cotabiță și m-a întrebat dacă aș fi dispusă să fac un duet cu el pentru că își caută colaborări pentru următorul lui album și ar fi foarte onorat să facem unul, noi cunoscându-ne din 2008, de când am fost eu la Eurovision și el în juriu.

Pentru mine a fost o onoare, dintre atâția artiști să mă aleagă pe mine, inclusiv o are pe nașa lui, pe Delia, și mi s-a părut ceva de senzație. Am zis că da, mai ales că mi se pare wow și am tot amânat din diverse motive.

Într-un final, ne-am nimerit la sfârșitul anului trecut, când am reușit să fac eu piesa asta cu Achim Marian și i-am zis că mi se pare potrivită pentru noi. Nu căutam o piesă anume, am zis să vedem ce se potrivește. I-am prezentat-o, am mers la studio, am tras-o, a vrut să schimbăm ceva la text și a venit el cu niște idei.

Am filmat și un videoclip de imagine, nimic pompos, având în vedere că piesa este una simplă și cumva de dragoste rănită, ca să zic așa, are ca subiect doi parteneri care încă mai formează un cuplu dar au vieți diferite. Ei suferă că deși sunt împreună, se gândesc la alții.", a povestit Tamy care are la activ foarte multe colaborări cu artiști de excepție și în curând va lansa o altă surpriză muzicală cu Adi Sînă. 

Gabriel Cotabiță se numără printre cei mai iubiți artiști români. Deși a avut probleme mari de sănătate, cântărețul s-a reinventat de fiecare dată: în 2015, în urma unui infarct miocardic, a intrat în comă și nimeni nu-i dădea șanse de supraviețuire. Din fericire, organismul său nu a cedat și s-a refăcut. În urmă cu câteva luni, Gabriel Cotabiță a fost infectat cu SARS-COVID-19, însă a reușit să treacă și peste acest hop.

Recent, el a fost dus la spital, după ce nu mai putea să se țină nici pe picioare. Iată că doar câteva săptămâni mai târziu, Gabriel Cotabiță lansează un clip cu Tamy, care cu siguranță va fi pe placul multor îndrăgostiți.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net