Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu, adevărul despre pensia pe care o primesc: „Noi, actorii mai vechi...”

Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu, reușesc de mai bine de 40 de ani să ducă o viață frumoasă și liniștită. Cei doi au un meniu de la care nu se abat, o pensie satisfăcătoare, comparativ cu a altor artiști, și au vorbit despre secretul longevității relației lor. 

Ileana Stana Ionescu și soțul său / foto: arhiva Click!
Ileana Stana Ionescu și soțul său / foto: arhiva Click!

Recent, actorul a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața personală. Andrei Ionescu mărturisește că atât el, cât și a sa soție, reușesc de mai bine de patru decenii să aibă un stil de viață sănătos, eliminând complet din alimentație mai multe produse care nu sunt deloc favorabile organismului și sănătății. 

Ce pensii au cei doi actori

În cel mai recent interviu oferit presei, actorul Andrei Ionescu a mărturisit că nu se poate plânge de pensia pe care o primește. Datorită eforturilor lui Ion Caramitru, atât el, soția, și mulți artiști, au reușit să aibă pensii mari. 

„Noi, actorii mai vechi, de la Teatrul Național, am ieșit cu pensii bune, de peste 4.000 de lei, nu avem probleme cu banii, trăim decent. Am auzit însă că sunt și artiști care nu o duc deloc bine, care au pensii de nici 2.000 de lei. Noi am avut noroc cu Ion Caramitru, fostul director al teatrului. El s-a zbătut să avem pensii decente, le-a făcut un mare bine actorilor care s-au retras din lumina reflectoarelor”, precizează el, într-un interviu playtech.ro.

Secretul longevității lui Andrei și Ileana Ionescu 

Marele actor românesc a mărturisit că el și soția sa nu sunt adepții mâncărurilor nesănătoase, procesate. Astfel, din alimentația lor lipsesc cu desăvârșire carnea și mezelurile. 

„Primul secret ar fi faptul că, în fiecare zi, de mai bine de 40 de ani, servim, dimineața, același meniu. Adică, bem cafeaua, apoi avem o combinație de cereale, cu măr ras, cu banană, cu nuci, cu semințe, peste care turnăm lapte. Așa mâncăm și eu și Ileana mea, nu ne abatem de la acest fel, cerealele și fructele îți dau energie pentru o zi întreagă, în plus, sunt și foarte sănătoase”, a continuat Andrei Ionescu. 

 „Nu prea mâncăm, mie chiar nu-mi prea place carnea, ca să fiu sincer. Foarte rar mănânc niște aripioare fierte de pui, în ciorbă, îmi place să rod zgârciurile alea. Evităm salamul, parizerul, mezelurile, în general”, mai spune actorul.

Optează pentru o cină cât mai ușoară

Actorul a mărturisit că ultima masă este servită la ora 19:00, și este formată din mâncăruri ușoare, care să nu le îngreuneze digestia din timpul nopții. 

„Ultima masă este pentru noi, pentru mine și pentru Ileana, la ora 19.00, ceva ușor, paste, orez, în general, la prânz și la cină avem multe legume, unele fierte, altele crude, roșii, salată, vinete, cartofi, mazăre, fasole. Astfel, poți dormi liniștit, nu obosești organismul. După o vârstă, produsele alimentare se digeră cu mult mai greu, nu mai este ca la tinerețe”, precizează Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net