Uite când vine în țară fiul Ilenei Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Ileana Stana Ionescu (86 de ani) și Andrei Ionescu (96 de ani) formează una dintre cele mai frumoase și discrete familii din lumea teatrului românesc! Cei doi sunt căsătoriți de 66 de ani și au un fiu împreună de care sunt tare mândri, și după care suspină, în fiecare seară, de dor, atunci când pun capul pe pernă. Asta din cauza faptului că fiul lor, Andrei Manuel, este stabilit de ani de zile în statele Unite ale Americii unde lucrează ca și medic și are întemeiată o familie frumoasă.

Contactat de Click!, Andrei Ionescu ne-a mărturisit că a reușit să îi „smulgă” o promisiune fiului său, de Sărbători, atunci când a vorbit la telefon cu el, și să îi spună că peste câteva luni o să vină în România, acasă, pentru a se bucura de momente frumoase petrecute împreună, așa cum era în urmă cu mulți ani...înainte ca acesta să se stabilească în America.

„De Sărbători am stat acasă. Am avut chiar și musafiri și a fost foarte frumos. Au fost rudele doamnei pe care noi o aveam și are grijă de noi. Băiatul nu a ajuns de Sărbători acasă, la noi, în România, dar ne-a promis că vine în primăvară. Întâi să vadă cum face cu programul la serviciu. Mi-a spus că acum la ei este jale cu virozele respiratorii, stau oamenii la rând, în spital, să fie consultați. Noi îl așteptăm acasă pentru că ne este dor de el de picăm”, a declarat Andrei Ionescu, pentru Click!

Click! spune

Ileana Stana Ionescu și soțul său au un mariaj ferit de ochii lumii! Cei doi s-au cunoscut la o piesă de teatru, în tinerețe, iar cererea în căsătorie a venit din partea celebrei actrițe la scurt timp. Astfel că, după ce actorul a acceptat să întemeieze o familie cu Ileana Stana Ionescu, nu au mai stat mult pe gânduri și au ales să meargă la starea civilă să se căsătorească.

Ileana Stana Ionescu este una dintre cele mai mari actrițe din România. Aceasta a debutat în calitate de actriță în anul 1955, la vârsta de 19 ani, la Teatrul de Stat din Reșița, cu rolul Agnes în „Școala femeilor” de Molière, iar în anul 1959 s-a transferat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, după care în anul 1965 a lucrat la Teatrul Național din București, precum și în televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net