Bucurie mare în casa Ilenei Stana Ionescu și a soțului său: „La finalul anului…”

#Exclusiv Click!

Andrei (96 de ani) și Ileana Stana Ionescu  (86 de ani) numără zilele, până la finalul anului, până o să își strângă din nou fiul în brațe, care este stabilit de ani de zile în America alături de familia pe care și-a întemeiat-o. Contactat de Click!, celebrul actor ne-a dezvăluit că vorbește foarte des la telefon cu unicul lor copil, și că i-a dat vestea pe care o aștepta atât el, cât și soția sa...și anume că urmează să vină, pentru câteva zile, în România.

Au iubit o viață munca și scena, însă cel mai mult pe fiul lor care este stabilit în Statele Unite ale Americii, unde este medic și are întemeiată o familie frumoasă de care este tare mândru. Pentru că distanța dintre ei este foarte mare, aceștia ajung să se vadă destul de rar, iar atunci când se întâlnesc, trăiesc fiecare clipă împreună ca și cum ar fi ultima.

În ultimii ani, doar fiul lor a venit la casa părintească, din cauza că problemele de sănătate, dar și distanța de mii de kilometri care îi desparte, îi face pe cei doi mari artiști să nu poată merge până în S.U.A.

„În ultima perioadă de timp nu s-a mai întâmplat nimic nou în viața noastră. Totul este vechi. Ne bucurăm că s-a mai răcit afară puțin, ne-am mai răcorit puțin, că era prea cald. Așteptăm acum să mai treacă timpul, că la finalul anului, am vorbit cu fiul nostru, o să vină în țară, să ne viziteze. O să vină doar el, atât, fără familia lui de data aceasta.

De fiecare dată când vine acasă, nu ne cere nimic deosebit. El este la fel ca noi, nu este pretențios la mâncare. Mănâncă cam de toate”, a declarat, Andrei Ionescu, pentru Click!

Click! spune

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau  „Harababura”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net