Unde își petrece Paștele Ileana Stana-Ionescu: „Eu zic că este suficient”

#Exclusiv Click!

Ileana Stana - Ionescu (86 de ani) și soțul său, Andrei (96 de ani), își petrec Sărbătorile Pascale acasă! Cei doi actori preferă să se bucure, în liniște, unul de celălalt, dar în același timp să își aștepte și prietenii dragi inimii lor, la masă, în cea de-a doua și a treia zi de Paște.

Ileana Stana - Ionescu și partenerul său de viață sunt căsătoriți de 66 de ani și sunt mai bine ca niciodată! De aproape șapte decenii sunt împreună la bine și la greu, după ce în tinerețe cei doi și-au întâlnit privirile la o piesă de teatru și au rămas împreună de atunci. Astfel, din iubirea lor intensă și adevărată a luat naștere un băiat care acum este medic de elită în Statele Unite ale Americii.

Contactat de Click!, Andrei Ionescu ne-a povestit cum o să petreacă aceste zile sfinte care urmează să vină pentru creștinii ortodocsi.

„Paștele o să îl petrecem acasă. Noi suntem la o vârstă în care nu ne mai putem plimba așa de mult, prin urmare o să ne așteptăm prietenii acasă, în a doua zi și a treia zi de Paște. Băiatul nostru nu o să fie cu noi, nu poate să vină, dragul de el, dar o să vorbim la telefon, nu este problemă, de fiecare dată atunci când nu ne vedem vorbim la telefon.

Pe masa de Paște o să avem de toate, am făcut deja comandă la restaurant de friptură de miel, pască, vin avem acasă, nu mai cumpărăm, am mai comandat și chiftele de curcan, drob de miel și ciorbă. În rest, cam atât! Eu zic că este suficient!

Aici unde ne-am mutat la casă, parcă suntem uitatți de lume, nu este asfaltat deloc, trebuie să mergem cu cizmele de gumă, să nu ne murdărim, la cât de noroi este. Doar lumină avem aici, apa ne-am tras-o noi  de la un puț", a declarat, pentru Click!, Andrei Ionescu.

Ileana și Andrei Ionescu, au o mândrie de băiat

Andrei Manuel este rodul iubirii celor doi actori și este medic de profesie la un spital din Statele Unite ale Americii, în Tacoma, Washington. Acolo, la mii de kilometri distanță de părinții săi, Andrei și-a găsit sufletul pereche și și-a întemeiat o familie alături de o tânără de origine mexicană, cu care este fericit. Însă, chiar dacă distanța este mare, cei trei se văd aproape în fiecare an.

„Andrei locuieşte în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare de 9 ani, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine”, ne-a povestea Ileana Stana Ionescu, cu patos, în urmă cu ceva timp.

Click! spune

Ileana Stana - Ionescu s-a născut în anul 1936. Artista a debutat în calitate de actriță în anul 1955, la vârsta de 19 ani, la Teatrul de Stat din Reșița, cu rolul Agnes în „Școala femeilor” de Molière, iar în anul 1959 s-a transferat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, după care în anul 1965 a lucrat la Teatrul Național din București, precum și în televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net