Ileana Stana și Andrei Ionescu, Crăciun fără fiul lor. Soțul actriței a spus tot

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ileana Stana Ionescu (86 de ani) și soțul său, Andrei, se bucură de liniștea pe care și-o doreau de ani de zile! Cei doi vor petrece Crăciunul acasă, iar masa de sărbătoare, pentru prietenii care sunt așteptați, o să fie pregătită de angajații unui restaurant.

Ileana și Andrei Ionescu sunt două mari valori ale teatrului românesc! Și-au iubit meseria, însă au ales să joace pe scenă până acum patru ani. Cei doi au grijă unul de altul, mai ales că fiul lor este stabilit în America de ani buni, iar acum sunt cam singuri.

Contactat de Click!, actorul Andrei Ionescu ne-a dezvăluit cum o să arate masa lor de Crăciun.

Iată și: Ileana Stana Ionescu a împlinit 84 de ani. Actrița se topeşte de dorul fiului din America

„O să stăm acasă în liniște. Nu plecăm nicăieri. Așteptăm, la masă, niște prieteni și cam atât. Băiatul nostru nu o să fie de Sărbători cu noi. El a fost în țară acum vreo două săptămâni și a stat vreo 12 zile, după care a trebuit să plece, că trebuia să ajungă la lucru.

A fost tare frumos, am stat de vorbă, ne-am amintit fel și fel de lucruri. Ne-am bucurat tare mult că a venit la noi. Ne pregătim acum de Sărbători, să avem de toate. Nu gătim noi nimic, am făcut o comandă la un restaurant și o să ne pregătească de toate: friptură, sarmale, cozonac și tot ce trebuie pe masa unui creștin. Nu facem nimic special culinar. Noi suntem persoane tradiționale”, a declarat Ileana Stana Ionescu, pentru Click!.

Mai citește și: Ileana Stana Ionescu, trai de coşmar în casa pe care a dat 110.000 de euro. Actriţa a avut parte numai de ţepe şi de necazuri

În urmă cu trei ani, Ileana Stana Ionescu ne declara cât de mândru este de fiul său stabilit în America. „Andrei locuieşte în Statele Unite, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare de 9 ani, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine.”, ne spunea actrița.

An de an, Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu își dau întâlnire cu fiul lor, fie în țară, fie în S.U.A, însă, în ultima perioadă, băiatul celor doi artiști a venit mai des în țara natală.

Ilieana și Andrei Ionescu, îndrăgostiți ca la început

Echilibrul emoțional și liniștea sufletească li se citește pe chip. Într-un interviu acordat, în urmă cu un an, pentru Prima TV, Andrei Ionescu spunea în câteva cuvinte cât de mult reprezintă familia atât pentru el, cât și pentru soție.

„Considerăm familia partea cea mai sigură a existenței noastre. Este locul unde te refugiezi întotdeauna și când ai bucurii, și când nu ai, tot acasă este mai bine. Fiul nostru spunea de fiecare dată când se întorcea din excursii că nicăieri nu este mai bine decât acasă, ceea ce mă și bucura. Înseamnă că l-am crescut cu bucurie.”, a declarat Andrei Ionescu.

Click! spune

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este foarte bogat, deoarce pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme printre care “Păcală”, “Dumbrava minunată”, “Alo, aterizează străbunica” sau  “Harababura”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net