Soțul Ilenei Stana Ionescu, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu marele actor: „Medicii mi-au zis că...”

#Exclusiv Click!

Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și soțul său, Andrei Ionescu (97 de ani) sunt împreună, la bine și la greu, de aproape șapte decenii! Cei doi sunt căsătoriți de 66 de ani, au un fiu împreună de care este tare mândru, deoarece are o carieră de invidiat în America ca medic și o familie frumoasă. Contactat de Click! actorul ne-a mărturisit ce probleme grave cu vederea are.

„Nu mai văd aproape deloc, medicii mi-au zis că am o degenerescentă maculară și risc să orbesc. Văd totul în ceață. Nu mă ajută nici ochelarii de vedere pe care îi port, nici măcar lupa pe care o am acasă nu mă mai ajută deloc. Eu sunt resemnat cu această situație medicală. Eu îi mulțumesc cerului, în fiecare zi, că trăiesc. Problema aceasta cu vederea a apărut de mulți ani dar nu i-am dat eu importanță. Însă, de nouă ani, nu am mai putut conduce mașina din cauză că vedeam umbre când întâlneam un obstacol”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Aniversare imună

Andrei Ionescu ne-a mai mărturisit și cum au sărbătorit ei începutul de primăvară dar și cum sărbătoresc astăzi...când este Ziua Femeii:

„De 1 martie am primit ghiocei, zambile, de la prieteni dragi nouă iar astăzi, de 8 martie, nu facem nimic special. Nu mai gustăm noi asemenea momente. Încercăm să nu ne supărăm din cauza problemelor de sănătate pe care le avem și cam atât”.

Click! spune

Ileana Stana Ionescu este o valoare a teatrului și a cinematografiei românești. CV-ul său profesional este unul stufos, având în vedere că pe tot parcursul carierei sale, actrița a jucat în numeroase filme printre care „Păcală”, „Dumbrava minunată”, „Alo, aterizează străbunica” sau  „Harababura”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net