INTERVIU Cine este solista Romanița Duminică, din dating show-ul "Femeia alege". "Nu am venit în acest proiect pentru bani"

Ultima actualizare:

    Romanița Duminică, concurentă la "Femeia alege"foto: Pro TV
Romanița Duminică, concurentă la "Femeia alege"foto: Pro TV

Cinci fete superbe sunt concurentele dating-show-ului "Femeia alege", filmat în Turcia și prezentat zilnic, la PRO 2, de Majda Aboulumosha. După Oana Zidaru

După Oana Zidaru și Carmen Constantinescu a venit momentul să o cunoaștem pe Romanița Duminică. Simpatică artistă, în vârstă de 34 ani, este pasionată de scris, cântat și compus. În 2018 a participat la "Vocea României", unde a fost semifinalistă, și unde a participat cu numele de căsătorie, Fricosu. 

A ales să se căsătorească încă de când era foarte tânără, iar acest lucru s-a resimțit mai târziu, în urmă cu 3 ani alegând calea divorțului. A fost un sfârșit care a lăsat în urmă o fetiță superbă, dar și o relație de prietenie pe cinste. Astăzi, Zaraza are 11 ani, iar fostul soț al Romaniței este omul pe care se poate baza în orice situație.

Este o persoană cu o energie pozitivă, care iubește viața și care a muncit pentru a-și crește cariera: a plecat în Franța pentru a evolua, dar s-a reîntors în locul în care își găsește fericirea. Acum, a ajuns în Turcia... cu gândul că a venit momentul să pună și viața personală pe primul plan. „Mă adaptez în absolut orice situație și de fiecare dată, oricât de greu părea, am încercat să văd partea plină a paharului, să învăț ceva din experiența respectivă”, spune Romanița. Tocmai din acest motiv nu o sperie plecarea de acasă, deși admite că îi va lipsi tare mult fiica ei: ”Cât voi fi plecată mă voi gândi cu siguranță la fiica mea, și la cum va percepe ea plecarea mea”

  • Click!: Cum arată o zi din viața ta? 

Romanița Duminică: În general, îmi place să încep ziua cu un scurt moment de relaxare, fie că este vorba de 5-10 minute de yoga, de meditație, că servesc micul dejun cu fiica mea sau, de ce nu, că beau cafeaua în fața geamului.

După acest scurt moment de relaxare, începe rutina zilnică, care evident, variază de la o zi la alta. Depinde de ce mi-am propus să fac în ziua respectivă. Dacă am live, trebuie să mă pregătesc să scriu rețeta pe blog, să răspund la mesaje. Dacă nu am live, merg la studio sau la sala de repetiții. Peste zi le acord timp și prietenilor mei, dar seara este dedicată familiei. Stăm împreună cu fata mea și cu fostul soț.

  • De ce ți-e cel mai frică în viață?

Am zis că sunt o persoană extrem de pozitivă, dar ceea ce nu am zis este faptul că sunt în egală măsură ambițioasă! Îmi este frică, în cel mai adevărat sens al cuvântului, de a muri fără să apuc să fac tot ceea ce-mi doresc să fac. Și nu este vorba de lucruri materiale... pe acelea nu le luăm cu noi. Este vor de experiențe, de ceea ce pot face pentru cei care-mi sunt dragi. Această frică nu mă paralizează, este genul de frică pe care am conștientizat-o și care mă ajută în fiecare zi să învăț ceva nou, să devin mai bună, să-i ajut pe cei din jurul meu. Într-o notă mai amuzantă, pot totuși spune că nu-mi este frică de singurătate... și sunt puține persoane care pot spune acest lucru.

  • Ierți și uiți sau ierți, dar te răzbuni mai târziu?

Nu cred în răzbunare. Avem și un proverb care spune că răzbunarea este arma prostului. Există un echilibru în viață și fiecare primește ceea ce merită. De ce să-mi pierd timpul cu răzbunarea? Nu merită! Eu uit, din păcate. Spun din păcate, pentru că mi s-a întâmplat să dau prea multe șanse celor care nu meritau acest lucru.

  • Ce te-a motivat să te înscrii într-un astfel de proiect?

Este o provocare și, ca orice provocare, voi avea ceva nou de învățat, mă va face mai puternică, și de ce nu, mă va ajuta să descopăr lucruri noi despre mine. Vreau să fie extrem de clar că nu m-am implicat în acest proiect pentru bani, nu este vorba despre asta.

  • Câte ore petreci, în medie, pe zi conectată la orice înseamnă tehnologie?

La cum a evoluat tehnologia în zilele noastre, cred că am ajuns să petrec mult timp online. Nu este ceva ce mi-am propus, dar nici nu fac o dramă din asta. Ne adaptăm ritmului actual

  • Ce experiență ți-ar plăcea să trăiești alături de viitorul tău partener și de ce?

Până să ajung să răspund la acestă întrebare, trebuie să ajung să am un partener. Trebuie să fiu cucerită. În funcție de persoana respectivă, vom vedea împreună ce experiențe ne dorim. Nu este vorba despre așteptările mele, este vorba de niște așteptări și experiențe comune.

Emisiunea "Femeia alege" se difuzează zilnic, la PRO 2

Toamna aduce, zi de zi, pe PRO 2, dating show-ul "Femeia alege"! Cinci concurente independente, decise să își găsească dragostea, pornesc în experiența vieții lor. În Istanbul, într-o vilă luxoasă, timp de câteva luni, acestea vor avea parte de o provocare incredibilă: să găsească un bărbat care să se potrivească așteptărilor lor.

Producţia filmată în Turcia se va difuza de luni până duminică și este prezentată de Majda Aboulumosha. Va fi de trei ori pe zi: de la 13:00, 19:00 şi 22:30. Emisiunea „urmăreşte poveştile unor femei frumoase, care sunt în căutarea bărbatului perfect”. „Femeia alege” este prima producţie proprie a Pro 2 din ultimii ani.

Citește și:

INTERVIU Cine este Oana Zidaru de la "Femeia alege". Fostă jurnalistă, acum antreprenoare, tânăra e în căutarea iubitului perfect

INTERVIU Carmen Alexandrescu, surpriza de la "Femeia alege": 50 de ani, divorțată, mămică sexy. Ce o atrage la un bărbat

"Femeia alege", emisiunea în care 5 fete superbe își caută iubit, în Turcia. Cum arată concurentele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net