La ce vârstă și-a pierdut Smiley virginitatea. Soțul Ginei Pistol, mărturisiri despre prima noapte de amor

Chiar dacă artiștii preferă adesea să-și păstreze viața personală departe de ochii publicului, Smiley a decis să facă o excepție și să dezvăluie detalii intime despre un moment definitoriu din adolescența sa - pierderea virginității. Artistul, acum un tătic fericit alături de Gina Pistol, a împărtășit povestea primei sale experiențe amoroase într-un interviu pentru Viva., dezvăluind chiar și numele primei sale iubiri.

Smiley. Foto: arhiva.
Smiley. Foto: arhiva.

Povestea primei sale experiențe amoroase

Deschizându-se cu sinceritate, Smiley a dezvăluit că momentul în care și-a pierdut virginitatea a avut loc la vârsta de 15 ani, într-o tabără la Sovata. Așa cum spune artistul, această experiență a fost posibilă datorită unei tinere din Ardeal, pe nume Cristina, care, spre deosebire de el, ea avea deja o experiență anterioară în materie de intimitate.

Era timidă, ca și mine, numai că ea era și-un pic mai determinată. O chema Cristina, am avut cam multe Cristine, la viata mea! Am stabilit imediat o comunicare bună, din toate punctele de vedere, ceea ce, pentru mine, a contat întotdeauna mai mult decât frumusețea convențională. Băieții dormeau cu băieții, fetele cu fetele. Am prins un moment în care camera noastră, a băieților, era liberă și… s-a-ntâmplat", a povestit Smiley.

Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată. De fapt, ea a fost și cea care a făcut primul pas. Mi-a plăcut. Chiar nu realizam ce mi se întâmplă, atunci, dar știu sigur că mi-a plăcut, de vreme ce s-a mai repetat experiența, de câteva ori", a mărturisit Smiley într-un interviu pentru Libertatea.

Cine a fost prima iubire a lui Smiley

Smiley a adăugat că prima sa iubire se numea tot Cristina și că amândoi erau timizi, dar ea era și puțin mai hotărâtă. Aceasta a fost prima experiență intimă a artistului, care a subliniat importanța unei comunicări bune în relații, spunând că, pentru el, acest aspect a contat întotdeauna mai mult decât frumusețea convențională.

În ciuda detaliilor personale dezvăluite, Smiley pare să privească retrospectiv acest capitol din viața sa cu înțelegere și maturitate, subliniind că acele momente au fost parte a procesului său de creștere și descoperire a propriei identități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net