Margherita de la Clejani, condamnată penal pentru că a condus drogată! Amendă și interzis la volan

Ultima actualizare:

    Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani are mari probleme cu legea! Fiica Clejanilor a fost condamnată penal în dosarul în care era acuzată că a condus sub influența drogurilor! Dacă nu achită amenda de 16.000 de lei, Margherita ar putea ajunge după gratii, timp de 200 de zile, la penitenciarul Târgșor!

Margherita de la Clejani plătește scump după ce anul trecut a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 i-au dat un „avertisment” acesteia, fiind la prima condamnare.

Margherita a primit o amendă penală de 16.000 de leicare, dacă nu va fi achitată, se va transforma în 200 de zile de pușcărie la Târgșor, anunță Spynews.ro. „Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, se arată în  decizia instanței de judecată.

Fulgy, declarat și el pericol public!

Margherita nu este singura care are probleme mari cu legea din familia Clejanilor. Fulgy a ajuns și el în fața instanței tot din cauza consumului de droguri.Fulgy a fost trimis, recent, în judecată pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist, după ce a fost și el prins drogat la volan.  La cererea expresă a procurorilor, „Prințișorul Clejanilor” a fost obligat să-și trateze problemele pe care le are la cap din pricina substanțelor interzise. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, se arată în hotărârea luată de instanța de judecată în cazul fiului Clejanilor.

Citește și:

Viorica încearcă să "spele" faptele Margheritei! I-a stropit pe reporteri cu furtunul de grădină: "Sunteţi o ţară de drogaţi"!

Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. Fata lui Ioniță a provocat un accident în Capitală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net