Marius Elisei îi face în ciudă Oanei Roman! De Crăciun, și-a dus iubita în Franța

Marius Elisei pare că a trecut definitiv de anii petrecuți alături de Oana Roman de când și-a refăcut viața alături de noua lui iubită. De Crăciun, cei doi îndrăgostiți au decis să plece într-o vacanță, în Franța. Iată în ce ipostaze s-au postat Marius și Gabriela!

Marius Elisei și noua lui iubită, Gabriela Foto: Instagram
Marius Elisei și noua lui iubită, Gabriela Foto: Instagram

Marius Elisei și iubita lui, Gabriela, în vacanță

Marius Elisei și Oana Roman au divorțat în 2021, iar apoi s-au împăcat la scurt timp și s-au despărțit, din nou, la mijlocul lunii ianuarie 2023. În prezent, Elisei este mai îndrăgostit ca niciodată de noua lui iubită. Lucrurile par acum să fie cât se poate de serioase. Marius Elisei și iubita lui, Gabriela, sunt împreună de la începutul lunii septembrie, iar după despărțirea de Oana Roman, el și-a găsit alinarea alături de partenera lui și de atunci este în culmea fericirii.

De Crăciun, fostul soț al Oanei Roman și-a dus iubita într-o vacanță romantică la Paris și nu a ezitat să împărtășească cu urmăritorii lui clipele petrecute acolo. Din imaginile postate se poate observa faptul că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Marius Elisei și Gabriela, în vacanță Foto: captură Instagram
Marius Elisei și Gabriela, în vacanță Foto: captură Instagram

Ce declarase Marius Elisei

„Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și liniștea pe care mi le oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut”, a fost mesajul pe care Marius Elisei l-a postat în mediul online.

Marius Elisei, contraziceri cu Oana Roman

În prima apariție publică pe care Marius Elisei a avut-o după ce a dat de înțeles în mediul online că iubește din nou, a mărturisit că, de o bună bucată de vreme, a rămas în relația cu Oana Roman doar de dragul fiicei lor, și nicidecum că ar mai fi existat sentimente la mijloc din partea lui.

De partea cealaltă, fosta sa soție și-a dorit să scoată la suprafață adevărul, așa că Oana Roman a postat în mediul online o serie de mesaje private pe care Marius Elisei i le-a trimis în ultimele luni și în care îi spunea că o iubește chiar și mai multe decât o iubesc părinții săi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net