Marius Elisei, tată pentru a doua oară? Oamenii susțin că iubita lui, Gabriela, e însărcinată. FOTO

Ultima actualizare:

Marius Elisei și noua iubită, Gabriela, par să ducă relația lor de iubire la cu totul și cu totul alt nivel. Mai concret, anumite voci din social media se întreabă dacă femeia este însărcinată, căci a lăsat de înțeles acest aspect în urma unei fotografii postate pe Instagram, în care apare alături de iubitul ei, fostul soț al Oanei Roman. 

cub marius elisei png

După ce Oana și Marius au decis să meargă pe drumuri separate, bărbatul și-a refăcut viața în urmă cu doar câteva luni, atunci când s-a cuplat cu Gabriela, o asistentă medicală, mai mare decât el cu 10 ani. În paralel, Oana se ocupă de creșterea fiicei sale. 

Fotografia care le-a dat de gândit fanilor 

Atât Marius Elisei, cât și Gabriela sunt persoane active în social media. Postează destul de des imagini din viața lor, pe care le lasă la aprecierea fanilor. Tot aceștia sunt cei care nu trec nimic cu vederea, astfel că o fotografie recentă de-a lor i-a determinat pe oameni să se întrebe dacă iubita lui Marius Elisei este însărcinată: 

„Cred că Gabriela e gravidă!”, a fost comentariul care a stârnit vâlvă. 

Comentariul de la postarea lui Marius Elisei / foto: Instagram
Comentariul de la postarea lui Marius Elisei / foto: Instagram

Cum s-au cunoscut cei doi 

Marius și noua iubită formează un cuplu din toamna anului 2023, iar de atunci își expun relația fără rețineri. În trecut, Marius Elisei povestea cum și-a cunoscut actuala parteneră de viață: 

„Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucrăm la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu imagini mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.”, a mărturisit acesta, la Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net